reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

cyniczna... co racja to racja :-D

a ja dzisiaj na obiadek zrobiłam zapiekane roladki z piersi kurczaka + frytki + surówki ;-) bobma kaloryczna... a ja sie odchudzac od dzisiaj mam :no: no cóz... ale kolacji jeść nie będe :baffled:

Zmykam już tak serio serio :-p

Buzka :-)

reklama
Ja lubie tak namieszać i do piekarnika... żeby nie musieć tego na patelni przewracać i pilnować i stać nad tym. Jestem miłośniczką zapiekanek. Zapiekanek i zup wszelakich (z pominieciem krupniku, którego jakoś mój organizm nie toleruje)

Anetka... Frytki...
No, mi po głowie to tylko niezdrowe i wysokokaloryzne jedzenie chodzi. pizzy mi się na ten przyklad chce, pizzy, frytek (long), hamburgera, tosta (takiego z ul. Ratuszowej) mrrrraaaauuu
A na obiad była rybka. Też pycha, ale jednak to nie to, na co mialam ochotę hehhehe

hej laseczki
widze ze o jedzeniu:-)
ja własnie brukselke gotuje:-)

w pracy ledwo wysiedzialam, odechcialo mi sie wszystkiego, najlepiej poszłabym na L4 i lezała:-)

A tak w ogóle to jestem dziś wściekła miałam jechać do zus-u, potem do urzedu pracy i na rynek a tu co? klops autko powiedziało spadaj mała zimno jak cholera ja nie jadę buuuuuuu
I pati się wqrzyła i poszla na rynek pieszo po spacerze w pieknym mrozie okolo 20min okazalo sie ze na rynku nie ma juz pani u ktorej chcialam wymienic obrus na mniejszy (pomijajac fakt, żebylam juz tam po raz 3) jej sie chyba nie chce stac w takie zimno , wiec wrocilam do domu.
przejzalam gazete wyborcza a tam co znowu nic zaraz sie zabieram za przegladanie ogloszen w nec ie sil mi juz brak i nerwow na to wszystko O! to se pomarudziłam troszke a co:-)

Syla, Ty idź na zwolnienie i się nie przemęczaj.

A ja gotuję obiad, znalazłam przepis w necie i experymentuje, hahah. Dodaje się też tam kieliszek wódki, ale ze względu na ciążę ten składnik pominęłam. To jest kurczak z ryżem, sosem sojowym, cebulą, papryką, kukurydzą, jajkami i szczypiorkiem. Ciekawa jestem jak wyjdzie.

reklama
Syla, also dobrze gada, idź na zwolnienie i wypoczywaj:tak::-)

My już po obiedzie, udało mi się nawet wszystko pozmywać i nawet teścia kawką ugościć:-)

Wiecie co, mój teść jest jak małe dziecko. Lekarz kazał mu zrobić badanie poziomu cukru we krwi , no i teściunio zrobił, wyszło mu 111, czyli za wysokie, więc ja mu mówię, ze ma iść do lekarza, bo ja przy cukrzycy ciążowej to mam na czczo 80-90, a on mam jednak powyżej normy i wiecie co mi powiedział, że on pójdzie ale latem, a narazie to słodkiego nie bedzie jadł, no myślałam, że mój m to z krzesła spadnie. Jednak im człowiek starszy tym bardziej dziecinnieje:-)

Do góry