reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Też mam ochotę coś rozszarpać....
A w niedzielę roczek mojej słodkiej chrześniaczki :)))) Taki mały brzdyl, a od trzech miesięcy chodzi... waży przy tym 1/2 mniej niż mój szczeniak...

reklama
ojej jak tu nerwowo dzisiaj:-)
ja właśnie odwołałam mój bal sylwestrowy,zmontowałam ekipę 14 osób a sama nie pójdę!no szlag mnie trafi ale nie dam rady,mam chyba zapalenie oskrzeli,po południu ide do lekarza,cholera!!!
a tak poza tym to witam się:-)

pixella, no... w poniedziałek pójdę do gin, to se to endometrium pooglądamy. Boję się z lekka, bo przy moim szczęściu coś wyjdzie nie tak. Jakby nie patrzeć 2 lata się leczyłam z torbieli czekoladowych. Jak usłyszę, że znów hormonki etc., to się załamię...

reklama
cyniczna, rozszarp, rozszarp .... tylko daruj psince i chrzesniaczce...
.... w pn juz chyba po owu bedziesz a najlepiej pójsc kilka dni przed owu, a potem najbliżej owu, i po owu....niech ci do głowy optymizmu troszke zaszczepi ... no i napewno pecherz juz przejdzie...

Do góry