reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

pixellka, właśnie wczoraj zmieniłam strój sylwestrowy... z sukni bez plecow na sukienkę co prawda krótką, ale z dlugim rękawem i zdublowaną spódnicą.... rozważam ubranie zakolanówek lub getrów....

reklama
I dlaczego nie jestem w ciąży!?
BUUUUEEEEEAAAAAA!!!!!
Jak sobie przypomnę, że kiedy byłam młodsza, to z drżeniem czekałam na okres, to mnie szlag trafia!!!!! Teraz mam to samo, ale w drugą stronę. Z drżeniem czekam na brak okresu!!!! I ciągle sobie przypominam słowa ś.p.I "Kochanie, w ciążę się tak latwo nie zachodzi, inaczej świat pełen byłby ciężąrnych kobiet i noworodków"... Głupie, ale brakuje mi Go, Jego spokoju, opanowania, równowagi i Jego "Chodź, wyściskam Cię i będzie lepiej".....

Asiu statystycznie rzecz ujmujac normalna zdrowa para potrzebuje 3-6mies by zobaczyć II a u was staranka na nowo napewno tyle nie trwają, miej w sobie nadzieję bo jak widzisz na naszym forum fasolek przybywa a i u ciebie niedługo się pojawi...

Cześć babki.
Przeżyłam glukozę.Teraz oby wynik był ok.
Dobrnęłam dziś do etapu,na jakim w ciąży z Miśkiem zaczęłam leżeć,a tu już 2 miechy w wyrku:zawstydzona/y:
Nie odpisuję,bo muszę zamek z klocków budować.Pozdrawiam wszystkich.Pa.

Witam się z wami kobietki z rana

Cyniczna jak juz ci nic nie pomaga to spróbuj lek który nazywa sie Trimesan. Często jest tak, że jak kogoś dopada zakażenie dróg moczowych to od razu faszeruja go antybiotykami , a często pomaga właśnie sam Trimesan. Niestety dostepny jest tylko na receptę.
To ten Twój luby niezłą parę w łapce ma.:-D:-D:-D

pixellka, tak... oczywiście, statystycznie... statystycznie zapalenie pęcherza leczy się domowymi sposobami 3-4 dni... statystycznie...

cyniczna statystycznie to u mnie 3 lata to zapalenie trwało...i kurcze minelo wraz z pomachaniem chusteczką na papa mojemu EX...może to uczulenie na niego było i jakis instynkt obronny organizmu? heheh....

a co do staranek, to moze monitoring pomoże? bedziecie wiedzieli kiedy to robic skutecznie :-)

pixellka, sugerujesz rozwód???? :)))))
monitoring? e, tam.... nie mam 12stu lat, wiem, jak się objawia jajeczkowanie... ale najpierw Francja, teraz pęcherz, za miesiac cośtamnowego... jak nie urok to sraczka... Oj, w tym miesiącu mnie to naprawdę irytuje, bo gdyby nie Lubego niecierpliwość, byłaby jakaś szansa.... No, zła jestem dziś jak osa... Do tego poirytowana tą Lubego pomyslowością...

Co się dziwisz, że patrzę na Wasze Skarby i tęsknię?

Tylko psia mnie rozumie. Wie, że pańcia ma ograniczoną cierpliwość, nauczyła się po schodach chodzić (dwunastokilowy trzymiesięczny szczeniaczek), nie sika po dywanach i szurcha mnie nosem, jak chce wyjść... Poza tym leniwiec wielki - śpi przez większą część dnia, a jak nie śpi, to dostaje wścieklizny i lata z poduszką w zębach usiłując ją rozerwać :) Kapcie już mi zeżarła.

reklama
Tylko psia mnie rozumie. Wie, że pańcia ma ograniczoną cierpliwość, nauczyła się po schodach chodzić (dwunastokilowy trzymiesięczny szczeniaczek), nie sika po dywanach i szurcha mnie nosem, jak chce wyjść... Poza tym leniwiec wielki - śpi przez większą część dnia, a jak nie śpi, to dostaje wścieklizny i lata z poduszką w zębach usiłując ją rozerwać :) Kapcie już mi zeżarła.

Cyniczna..rozwód nie...ale abstynencja na jakis czas .... mój m juz wie, ze za bardzo mnie tam podotykac nie może, niestety :-(.......

ja sie nie dziwie wcale a wcale....tez jak czekalam na staranka to mnie skrecało jak dziewczynkom II wychodziły a ja nawet powalczyc nie mogłam....objawy owulki objawami ale może warto sprawdzić jakie endometrium masz, jak pecherzyki rosna i czy pekają....bo już dosć długo na forum staraczek byłam od ...cerwca wiec sporo się naczytałam....

Do góry