reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

pixellka, buziaki, Kochana!!!! Idź sobie poleżeć jako i ja idę :)))))
Odpoczywaj, śpij dużo i się nie stresuj :)))) I pozdrów Swoje Cudo od cioci Asi :)))))

reklama
cyniczna zrobiłam spaghetti carbonara ale M jak próbował to miał dziwną minę hihi a ja smak straciłam,a co przynajmniej docenią co to znaczy mieć pyszny obiadek;-)
cześć Pikselko

Wizyta u gin wczesniej raczej niemożliwa jest... a głównie idę tylko pooglądać się, sprawdzić. Na siłę i tak przyśpieszać niczego nie planuję.
No i oby mi w końcu zapalenie pęcherza przeszło!!!!!

Dziewczyny strasznie dużo piszecie:-):-) nie nadążam za wami

A ja po wczorajszej wizycie, szyjka skrócona do 2 mięciutka strasznie i rozwarcie na 1 ale nie mam czym się przejmować i spokojnie wrócić do :normalnego" funkcjonowania czyli mogę CHODZIĆ nie musze bez przerwy leżeć, mam mieć trochę ruchu żeby łatwiej było przy porodzie.
Dzieciątko ładnie ułozone, serduszko pięknie bije więc jest ok.

Miłego dnia dla was wszystkich

Jeżyk to gratulacje !!! Na tym etapie to całkiem całkiem tyle szyjki.:tak:Zazdrość mnie zżera:-pMiłego biegania,hahahaha.
Ale powiedz czy to dł. z usg,czy to rozwarcie wewnętrzne czy jak?

hejka dziewczynki
a my z M i ze znajomymi zrobilismy sobie maraton po barach w zamosciu kierw wszystko otwarte tylko do 24 masakrejszon :baffled: jutro chyba nigdzie nie idziemy kumpel chce zebysmy z nimi jechali do jozefowa ale nie chce mi sie tylka ruszac bo nawet nie bedzie tam gdzie sie przekimac :zawstydzona/y:
pozdrawiam wszystkie i buziaki w pysiaki:sorry2:

reklama
Do góry