reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A z tym posiewem to już przegiął... naprawdę... Po cholerę mi wynik szczegółowy????? Kolor sobie pooceniam? Albo osad??? Dowiem się, ze "pojedynczy szczawiany wapnia"???? WRRRRRRRRR!!!!!!! Posiwe chciałam, do groma jasnego, POSIEW!!!!! P O S I E W!!!!! Żeby sprawdzić, co to za bakteria do cholery!!!!!!!!

Jak chcesz, żeby coś było dobrze zrobione, nie zlecaj tego mężczyźnie!!!!!! Żeby się chociaż zapytał, zadzwonił i zapytał "Bo, kochanie, zapomniałem, co to miało być", ale nieeee, przecież jest mądżejszy!!!! KRWA!!!!!

reklama
cyniczna..niestety ja mysle, ze to od nadmiaru przytulanek, mówię ci że puki byłam z moim bylym ciagle chorowałam i ciagle sie leczyłam...jego przebadałysmy bo juz mnie szlag trafial ale nie był chory....a najgorzej było rano bo to taki ból, ze nie mogłam z kibla 2 h co rano wyjsć i koniezne były 2 tabsy furaginy i litr wody....no i az plakałam codziennie...moczenie w goracej wodzie....to tzw. choroba brudnych rak, lub miesiąca miodowego....i niestety wystarczy, że cie m troszke pomolestuje i juz kłopot masz na głowie....a potem to juz miałam takie cyrki, ze z posiewu mi nic nie wychodziło a ja nadal umierałam, juz nie pecherz a cewka moczowa mi wysiadała....

A mówię Mu, pojadę i sobie wyniki zrobię. "Po co masz jechać specjalnie? Przecież ja ci mogę te próbki zawieźć. Ty leż i się wygrzewaj.".....
No, szlag mnie trafi!!!!!!!!!!!!!!!
I jeszcze te wczorajsze zakupy.... Ach, no, zapomniałabym!!!! Luby wczoraj uchwyt z lodówki wyrwał! Ta rączkę od otwierania! Bo lodówkę się otwiera raz, wyciąga, co sie chce i zamyka... Bo ona po zamknięciu ciśnienie wyrównuje i temperaturę, zasysa się i ni cholery nie otworzysz, dopóki ciśnienia nie wyrówna!!! Ale żem kalekę wychowała, to mi lodówkę rozpier....lił i uchwyt wyrwał. No, wytłumaczcie mi jak??? Jak można wyrwać uchwyt!!!????

No, Luby się z przytulankami na dlugi czas pożegnać może!!!!!!!!
Bo nie dość że mnie wkrewia ostatnio, to jeszcze jest przyczyną niezrównanie przykrych doznań kibelkowych!!!!!

cyniczna, ma silne razcki i tyle....ale nie martw się teraz mrozek na dworku ...może lodówka niepotrzebna hheheee

mój był lepszy, chciał mi cos pokazac i stanął na półke pod telewizorem...biedna 73 kg słodyczy nie wytrzymała i sie heheh połamała...ale był zdziwiony, ze motylem nie jest....hehe

Tyłek w vagosanie moczę (kiedyś pomagało), połykam urosept, popijam urosanem, doprawiam urinalem i 3l wody mineralnej... termofor na podbrzusze też nie zaszkodzi, skarpety grube... wyglądam OKROPNIEEEEEE
A jutro sylwester... chyba na czworakach i z termoforem w majtkach!

:-D:-D:-D:-D:-DJa Tylko witam wszystkie i uciekam.....:-):-):-)

SYLA OGROMNE
GRATULACJE!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-):-):-):-);-);-):tak::tak::-D:-D:-D

STRASZNIE SIE CIESZĘ,,,,:-D:-D:-D,czułam,że do końca roku uda się i TObie,,,,,tak zawsze jest w najmniej oczekiwanym momencie,,hehee

Wszystkie gorąco pozdrawiam,,,,,buziaki,,,,,:-):-):-):-D:-D

cyniczna termofor w gatkach i grube skarpety do pieknej sukni balowej na jutrzejszy wieczór hehe....poprosimy o fotki....
a tak na serio to moją przypadłość nazwałam "sikawką" .... na szczescie już daawno sie paskudztwa pozbyłam, ale jeszzce pamietam jak mnie z bólu telepało...okropne....

reklama
I dlaczego nie jestem w ciąży!?
BUUUUEEEEEAAAAAA!!!!!
Jak sobie przypomnę, że kiedy byłam młodsza, to z drżeniem czekałam na okres, to mnie szlag trafia!!!!! Teraz mam to samo, ale w drugą stronę. Z drżeniem czekam na brak okresu!!!! I ciągle sobie przypominam słowa ś.p.I "Kochanie, w ciążę się tak latwo nie zachodzi, inaczej świat pełen byłby ciężąrnych kobiet i noworodków"... Głupie, ale brakuje mi Go, Jego spokoju, opanowania, równowagi i Jego "Chodź, wyściskam Cię i będzie lepiej".....

Do góry