reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A z tym posiewem to już przegiął... naprawdę... Po cholerę mi wynik szczegółowy????? Kolor sobie pooceniam? Albo osad??? Dowiem się, ze "pojedynczy szczawiany wapnia"???? WRRRRRRRRR!!!!!!! Posiwe chciałam, do groma jasnego, POSIEW!!!!! P O S I E W!!!!! Żeby sprawdzić, co to za bakteria do cholery!!!!!!!!

Jak chcesz, żeby coś było dobrze zrobione, nie zlecaj tego mężczyźnie!!!!!! Żeby się chociaż zapytał, zadzwonił i zapytał "Bo, kochanie, zapomniałem, co to miało być", ale nieeee, przecież jest mądżejszy!!!! KRWA!!!!!

reklama
cyniczna..niestety ja mysle, ze to od nadmiaru przytulanek, mówię ci że puki byłam z moim bylym ciagle chorowałam i ciagle sie leczyłam...jego przebadałysmy bo juz mnie szlag trafial ale nie był chory....a najgorzej było rano bo to taki ból, ze nie mogłam z kibla 2 h co rano wyjsć i koniezne były 2 tabsy furaginy i litr wody....no i az plakałam codziennie...moczenie w goracej wodzie....to tzw. choroba brudnych rak, lub miesiąca miodowego....i niestety wystarczy, że cie m troszke pomolestuje i juz kłopot masz na głowie....a potem to juz miałam takie cyrki, ze z posiewu mi nic nie wychodziło a ja nadal umierałam, juz nie pecherz a cewka moczowa mi wysiadała....

A mówię Mu, pojadę i sobie wyniki zrobię. "Po co masz jechać specjalnie? Przecież ja ci mogę te próbki zawieźć. Ty leż i się wygrzewaj.".....
No, szlag mnie trafi!!!!!!!!!!!!!!!
I jeszcze te wczorajsze zakupy.... Ach, no, zapomniałabym!!!! Luby wczoraj uchwyt z lodówki wyrwał! Ta rączkę od otwierania! Bo lodówkę się otwiera raz, wyciąga, co sie chce i zamyka... Bo ona po zamknięciu ciśnienie wyrównuje i temperaturę, zasysa się i ni cholery nie otworzysz, dopóki ciśnienia nie wyrówna!!! Ale żem kalekę wychowała, to mi lodówkę rozpier....lił i uchwyt wyrwał. No, wytłumaczcie mi jak??? Jak można wyrwać uchwyt!!!????

No, Luby się z przytulankami na dlugi czas pożegnać może!!!!!!!!
Bo nie dość że mnie wkrewia ostatnio, to jeszcze jest przyczyną niezrównanie przykrych doznań kibelkowych!!!!!

cyniczna, ma silne razcki i tyle....ale nie martw się teraz mrozek na dworku ...może lodówka niepotrzebna hheheee

mój był lepszy, chciał mi cos pokazac i stanął na półke pod telewizorem...biedna 73 kg słodyczy nie wytrzymała i sie heheh połamała...ale był zdziwiony, ze motylem nie jest....hehe

Tyłek w vagosanie moczę (kiedyś pomagało), połykam urosept, popijam urosanem, doprawiam urinalem i 3l wody mineralnej... termofor na podbrzusze też nie zaszkodzi, skarpety grube... wyglądam OKROPNIEEEEEE
A jutro sylwester... chyba na czworakach i z termoforem w majtkach!

:-D:-D:-D:-D:-DJa Tylko witam wszystkie i uciekam.....:-):-):-)

SYLA OGROMNE
GRATULACJE!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-):-):-):-);-);-):tak::tak::-D:-D:-D

STRASZNIE SIE CIESZĘ,,,,:-D:-D:-D,czułam,że do końca roku uda się i TObie,,,,,tak zawsze jest w najmniej oczekiwanym momencie,,hehee

Wszystkie gorąco pozdrawiam,,,,,buziaki,,,,,:-):-):-):-D:-D

cyniczna termofor w gatkach i grube skarpety do pieknej sukni balowej na jutrzejszy wieczór hehe....poprosimy o fotki....
a tak na serio to moją przypadłość nazwałam "sikawką" .... na szczescie już daawno sie paskudztwa pozbyłam, ale jeszzce pamietam jak mnie z bólu telepało...okropne....

reklama
I dlaczego nie jestem w ciąży!?
BUUUUEEEEEAAAAAA!!!!!
Jak sobie przypomnę, że kiedy byłam młodsza, to z drżeniem czekałam na okres, to mnie szlag trafia!!!!! Teraz mam to samo, ale w drugą stronę. Z drżeniem czekam na brak okresu!!!! I ciągle sobie przypominam słowa ś.p.I "Kochanie, w ciążę się tak latwo nie zachodzi, inaczej świat pełen byłby ciężąrnych kobiet i noworodków"... Głupie, ale brakuje mi Go, Jego spokoju, opanowania, równowagi i Jego "Chodź, wyściskam Cię i będzie lepiej".....

Do góry