reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pixela,ja nie 5 tylko prawie 8 tyg. w łóżku:szok: We wtorek będzie 8.:baffled:
Kinguś,tak jak Pixela napisała ok. 14 dni.Ucz się cierpliwości,bo jak zobaczysz II to dopiero będzie odliczanie do kolejnych etapów.:dry:

hehe ja nigdy nie wytrzymalam......zawsze wczesniej robilam.....ale moze faktycznie poczekaj zamiast sie stresowac

Pixela,ja nie 5 tylko prawie 8 tyg. w łóżku:szok: We wtorek będzie 8.:baffled:
Kinguś,tak jak Pixela napisała ok. 14 dni.Ucz się cierpliwości,bo jak zobaczysz II to dopiero będzie odliczanie do kolejnych etapów.:dry:

31 grudnia to był by dopiero 11 dzień po owulacji więc spokojnie poczekam jak radzicie.
W nowy rok wejdę w słodkiej nie niewiedzy ale z nadzieją w sercu ;-);-)

To prawda ktoś musi zacząć, nie mam nic przeciwko żeby to była ja :zawstydzona/y:;-)A tak naprawdę było by wspaniale ale to wszystko nauczyło mnie pokory i teraz cierpliwie czekam na swoją kolej:-)
Czy ktoś testuje jeszcze ze mną?

Uciekam na dziś bo muszę się kolacyjką zająć :-) Buziaczki dla wszystkich

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry