reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
uff... Święta Święta i po Świętach...

czytałam przez Święta co się u Was dzieje ale nie miałam weny do pisania...
miały to być najpiękniejsze Święta w naszym życiu... ale wyszło zupełnie odwrotnie...
co jakiś czas dopada mnie smutek...wtedy zaczynam płakac a mój M przychodzi i pyta czy potrzebna reanimacja... i wtedy tak mocno przytula...i od razu nabieram wiary w to że będzie lepiej...

Dziaisj byłam u swojej ginki... powiedziała że starać się mogę za 3-4 m-ce... najbezpieczniej za 6... ale ja nie wiem czy wytrzymam...czy wytrzymam aż 6...

Mam do Was pytanie... bo dwóch ginów mi powiedziało co innego... jak jest ze współżyciem...? jedna mi powiedziała że dopiero po pierwszej @ po zabiegu a teraz inna mi powiedziała że można ale z zabezpieczeniem...żeby przypadkiem nie zajść w ciąże... wiecie coś na ten temat...?

Ilona śliczna suknia :-) Pamiętam jak wybierałam swoją... przymierzyłam tysiące ;-) a wybrałam pierwszą którą założyłam ;-)

pozdrawiam Was bardzo serdecznie !!!
fajnie że jesteście :happy:

ja to do tej pory płacze po moim malenstwie ale co raz rzadziej
codziennie o nim mysle ale i wierze ze w koncu wroci do brzuszka musi wrocic nie ma innej opcji :)

wiadomo zdarzaja sie tez takie dni kiedy juz jestem calkiem zrezygnowana ale M zawsze mnie pocieszy
a robilas jakies badania Anetka ??? bo moze lepiej zrob
mi ginek dal kilka badan ale na jedno to sama wpadlam zeby zrobic i cale szczescie ze zrobilam bo mogla by sie historia powtorzyc

Dzisiaj rano zrobiłam test i nietety tylko jedna kreseczka. Smutno trochę:-:)-:)-( Jednak mam potwierdzenie że ten rok jest naprawdę do dupy :-:)-:)-:)-(

Czesc Dziewczynki!!!
Daje znać, że zyje i uciekam do Mężusia. Ma on jeszcze tydzień urlopu i kazda chwile spedzamy razem:-):-):-):-):-):-):-).
Pozdrawiam cieplutko.

reklama
Do góry