reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam,
U nas tez już po świętach, niestety u mnie nie było tak jak bym chciała, mama w szpitalu okazuje się ze woda w płucu to wynik niewydolności nerek, ma teraz dializy, ale jest lepiej, nie wiem tylko czy przed nowym rokiem jeszcze wyjdzie.
Święta minęły pod znakiem odwiedzin i także tych w szpitalu.... ale i tak nie było najgorzej... radość dziecka z prezentów wynagrodziła wszystko.
U mnie jakoś dziwnie.... chyba dostałam 1@ po poronieniu tyle że bardzo szybko ....
Edytko:)
Selenko :):)
pozostałe dziewczynki :):):)

witam

edytko nie dostalam laptopa po choinke bo to nasz stary rupiec ..ale byl u nas moj brat i zaintalowal mi ruter wiec jak nie mam dostepu do kompa to siedze przy laptopie...tyle ze ciagle gubi zasieg...

szafirku faktycznie szybciutko @ u Ciebie

kasiu hehe znam to...zabawki dla doroslych ale to pewnie dlatego ze kiedys takich nie bylo

Ostatnia edycja:
Słodziutka ja tez sie ciesze ze jestem i bardzo lubie czytac Twoje posty bo zawsze stawiaja mnie do pionu :-D:rofl2::-D:rofl2::-D
M se wreszcie poszedl kierwa co mnie dzisiaj denerwowal to masakra a mam @ wiec wszystko i wszyscy mnie wkurzaja ale ten pajac to juz w ogole :angry::baffled: juz se odliczylam ze 16 dzien cyklu to bedzie 9 stycznia wiec luteinka docipnie
wiec bedzie M mial co robic :-p:-p:-p:-p:-p bo az 2 razy dziennie :sorry2::sorry2::sorry2:
2 stycznia wracamy do wawy i sylwka najprawdopodobniej spedzamy w domku jakos nie chce nam sie nigdzie wychodzic minal mi juz ten szal sylwestrowy :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
z reszta M pewnie sie boi ze mi sie skonczy sylwester o 23.00 tak jak kiedys co zem sie napila to moje :-p:-p:-p pierwszy raz mialam taki odjazd :-D
w poniedzialek ide do krawcowej zeby mnie zaczela suknie szyc tylko do konca jeszcze nie wiem jaka wiem tylko ze chce miec dol ogromny zawsze o takim marzylam
oki nie przynudzam :)
Słodziuchna wycaluj odemnie Selenke :rofl2:
dziewczynki jak zwykle pozdro i usciski :happy:

reklama
i po Świętach......
Alicja widzę że przygotowania do ślubu idą całą parą...... mam nadzieję że zorganizujesz jakiś wieczór panieński.....

Szafirku to rzeczywiście smutnawe te Święta były..... ale fakt że aż miło patrzeć na radość dzieci z prezentów.....

Pozdrawiam wszystkie kobietki serdecznie.....

Miłej niedzieli.....

Do góry