reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ależ cisza na BB.... chyba wszystkie kobietki odpoczywają po świątecznych ucztach.... trzeba teraz przejść na dietkę:baffled:

ale jutro do pracy więc będzie jak spalić zbędne kalorie......

witam
co tu tak cichutko ostatnio? pewnie Wszystkie szukuja sie na sylwestra...a ja planow nie mam wiec pewnie posiedzimy w domku

pozdrawiam i zycze udanej niedzieli

Ja w tym roku wybieram się na wielkie tańce..... jakoś nie miałam ochoty iść na imprezę w domu..... koleżanka załatwiła bal z orkiestrą i to nawet za małe pienądze..... kupiłam sobie nową sukienkę..... ale mój M wczoraj zobaczył w sklepie inną i prawie mi ją kupił.... ale po co mi dwie sukienki:sorry2:

ale tak między nami to jakoś zabardzowato nie mam ochoty iść.... ale cóż..... może jak przywitam nowy rok czadowo to taki będzie????

Cześć babki:blink:
Szafirku,smutno,że jeszcze mama chora do tego wszystkiego.Trzymaj się.Słodziutka Ty też.I Wy wszystkie zresztą:tak:
Ja sylwestra w wyrku rzecz jasna:baffled:
Ech,żeby to się już styczeń kończył chociaż,marzenie:zawstydzona/y:
Miłego dnia.pa.

alutka ja pewnie i gdzies bym wybyla ale jakos nie bylo gadki co gdzie i kiedy ...wiec pozostaje dom lub pojedziemy do mojej mamy ...
czekam na familiade bo kumpela biezrze udzial...a fajnie oglada sie znajome twarze

znowu boli mnie brzuchol ...

reklama
halo girls
a ja wlasnie wstalam
mam 2 postanowienia noworoczne
1. rzucenie palenia
2. odchudzanie
bo wygldam prawie jak loch :baffled: masakra nie moge nic z rzucic a bez kitu tak duzo nie jem moze to przez ta tarczyce hmmm
dzisiaj ide do tesciow bo chca cos tam o weselu pogadac ciekawe po co jak i tak o wszystkim oni decyduja :confused:

Do góry