reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny
Ja Święta spędziłam może nie w rodzinnej, ale przyjaznej atmosferze w pracy :-):-):-) Myślałam, że tego nie wytrzymam, a jednak.............
DZISIAJ JADĘ DO DOMCIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję, że Artur szybko wróci z pracy co się spakujemy, zjemy coś i pojedziemy!!!!!!!!!!!!!!!!! Wczoraj cały ranek mowiliśmy, że musimy popakować ubrania, ale po obiadku chcieliśmy odpocząć i tak jakoś się zasiedzieliśy........., a pół godz. przed powrote do pracy sobie przyponieliśmy i upss:rofl2: No cóż, ja spakowałam ciuszki dzisiaj!!!!!!!! Poza tym popakowałam kilka kartonów pierdół, które "na pewno się przydadzą" , a jednak się nie przydają........... Zostawiam tylko naczynia, przyprawy itp., które przydadzą się M. Pies chyba wie co się święci i cały aż się cieszy;-);-);-)
No to tyle o mnie...........

\\Pozdrawiam wszystkie dziewczyny

reklama
Kinguś tak jak napisała Marzenka w 21dc po to by zobaczyć czy Twój organizm sam sobie da radę gdy dojdzie do zapołodnienia z progesteronem. A jak nie to luteinka lub duphaston na pomoc.. a nie tak jak myślisz że nie uda się. Dalej mocno trzymam kciuki..

Dzięki dziewczyny za informacje, to teraz niecierpliwie czekam :zawstydzona/y:

Ja miałam 2 poronienia. Straciłam nadzieję że kiedyś będę mamą. Na szczęście trafiłam na świetnego lekarza. Wystarczyło minimalne leczenie i dziś jestem mamą 11 miesięcznej Malwinki. Trzymam kciuki za Ciebie, trzeba być dobrej myśli i dużej wiary.

Słodziutka,jak już pytasz,to dziecko chore i marudne.A mnie znowu dopadają myśli,czy się uda:zawstydzona/y:
Trzymajcie się.paaaaaaaaaaaaaaaa.

reklama
Hej dziewczynki, mam nadzieję, ze świeta były jak z bajki dla kazdej z Was:tak:

Ja rzadko tu zagladam, bo jest jeszcze dla mnie za wczesnie na rozmowy o maleństwie, które straciłam, ale mam pytanie czy którejs z Was lekarz wspominał o "odpoczęciu" od przytulanek to pierwszej @ po poronieniu, bo mi o tym mówił, ale teraz jedyne czego pragne to byc blisko z moim mężem, wrócić do normalności i znów starać się o maleństwo.
Tylko nie wiem czemu ma służyć ten bezprzytulankowy miesiąc:confused:

Do góry