reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny
Ja Święta spędziłam może nie w rodzinnej, ale przyjaznej atmosferze w pracy :-):-):-) Myślałam, że tego nie wytrzymam, a jednak.............
DZISIAJ JADĘ DO DOMCIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję, że Artur szybko wróci z pracy co się spakujemy, zjemy coś i pojedziemy!!!!!!!!!!!!!!!!! Wczoraj cały ranek mowiliśmy, że musimy popakować ubrania, ale po obiadku chcieliśmy odpocząć i tak jakoś się zasiedzieliśy........., a pół godz. przed powrote do pracy sobie przyponieliśmy i upss:rofl2: No cóż, ja spakowałam ciuszki dzisiaj!!!!!!!! Poza tym popakowałam kilka kartonów pierdół, które "na pewno się przydadzą" , a jednak się nie przydają........... Zostawiam tylko naczynia, przyprawy itp., które przydadzą się M. Pies chyba wie co się święci i cały aż się cieszy;-);-);-)
No to tyle o mnie...........

\\Pozdrawiam wszystkie dziewczyny

reklama
Kinguś tak jak napisała Marzenka w 21dc po to by zobaczyć czy Twój organizm sam sobie da radę gdy dojdzie do zapołodnienia z progesteronem. A jak nie to luteinka lub duphaston na pomoc.. a nie tak jak myślisz że nie uda się. Dalej mocno trzymam kciuki..

Dzięki dziewczyny za informacje, to teraz niecierpliwie czekam :zawstydzona/y:

Ja miałam 2 poronienia. Straciłam nadzieję że kiedyś będę mamą. Na szczęście trafiłam na świetnego lekarza. Wystarczyło minimalne leczenie i dziś jestem mamą 11 miesięcznej Malwinki. Trzymam kciuki za Ciebie, trzeba być dobrej myśli i dużej wiary.

Słodziutka,jak już pytasz,to dziecko chore i marudne.A mnie znowu dopadają myśli,czy się uda:zawstydzona/y:
Trzymajcie się.paaaaaaaaaaaaaaaa.

reklama
Hej dziewczynki, mam nadzieję, ze świeta były jak z bajki dla kazdej z Was:tak:

Ja rzadko tu zagladam, bo jest jeszcze dla mnie za wczesnie na rozmowy o maleństwie, które straciłam, ale mam pytanie czy którejs z Was lekarz wspominał o "odpoczęciu" od przytulanek to pierwszej @ po poronieniu, bo mi o tym mówił, ale teraz jedyne czego pragne to byc blisko z moim mężem, wrócić do normalności i znów starać się o maleństwo.
Tylko nie wiem czemu ma służyć ten bezprzytulankowy miesiąc:confused:

Do góry