Witam wszystkich...!!!ja juz po świętach,,, nie odzywałam się .... bo nie było za bardzo czasu,,,,rodzinka,,heehhe no i moja mała przyszła chrzesnica,,,,,,, poprostu urocza,,hehe wynosiłam, wycołowałam,,:-):-):-):-):-)
Igor zadowolony bardzo z Mikołaja,, tylko,ze najbardziej te zabawki przypadły dorosłym hehehhe, Igor dostał od brata jacht taka metrow na wode .....sterowana,, oczywiście wszystkie chłopy były zajarane,,jak małe dzieci,,i juz chcieli isć nad staw
.... potem igor dostał orginaqlne formuły mischeline,,, pocinaja równo po torze oczywiście kto puszcza same chłpy,,heheh
.......
Pozatym święta mineły spokojnie....... nieobjadałam się bo raczej nie mogłam i nie chciałam,,,,i tak dziś miałam pierwszy kontakt z Wc
przeżyłam szok,,,buu
a co tam u was dziewczynki,, bo jeszcze nie zdążyłam nadrobić zaległości,,,,,,,,,,mam nadzieję,że u wszystkich wszystko ok,,,,
WRóbelek wiem,że wraca dzić do Polski.....
a więc szczęśliwej podróży,,,,,,,:-):-):-):-)
Wzystkich pozdrawiam........
Widziałam,ż e Słodzitka pytała w imieniu Selenki,,,,,, o duphaston,,,,,ja ostatnio tez rozmawiałam ze swoim lekarzem na temat luteiny i dupachstonu,,,,,a wiec mówiła mi że nie jest zwolenniczka leków,,,,ale lepiej dmuchac na zimne,,,,, powiedziała,że te leki są odpowiedzialne za produkcję ciałka żółtego, i do póki łożysko całkowicie nie wykształci sie i przejmie kontrolę to powinno sie brać,,,,,,,, tak do 16-18 tyg, mówi że sa zwolennicy żeby brac do 25 tyg,,ale ona powiedziął mi że jak usg bedzie ok to w 14 tyg moze odstawimy,,,,,,,to tyle co wiem,,,,,,,SELENKO, SLODZIUTKA,,,,,:-):-):-)BUZIAKI DLA WAS...........~!!!!!!!!!!!!!!!!1