reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie

Bardzo mi przykro z powodu nowych kolezanek:-( oj za duuuuuuuzo nas tu sie zrobiło:-(

Also, Guska super ze wasze dzidzie mają sie dobrze:-)

A u mnie w domu taki syf ze ręce opadają, na szczescie mąz wlasnie montuje brodzik i kabine więc juz koniec i moge sprzątac. Dobrze ze na święta jedziemy do rodziców:-)

Słodziutka- testowana nie robie w tym cyklu poniewaz byl bezowulacyjny :-(, tak wykazal monitoring, ale będę monitorowac w styczniu i moze będzie owulacja...
wczoraj odstawila duphaston i czekam na @, mam nadzije ze szybo przyjdzie bo mąz jedzie 5 stycznia na tygodniową delegacje:-(

pozdrawiam wszystkie serdecznie życząc Wesołych Świąt i naprawde pełnych nadzieji.

reklama
Witam przedgwiazdkowo!!!!!!!
Dopiero wstalam i jem sniadanie :szok::szok:, a tu tyle prac:szok:y:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Właśnie pr:rofl2:zyłapałam psa, że znowu się wyleguje na kanapie i wszędzie pełno jego kłaków łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Muszę porobić podłogi, sałatki, mięsa itd na Święta, ale nie za dużo bo niestety raczej będziemy w pracy :-:)-(................. Pierożki mi nie wyszly bo chcialam spróbowac je wczoraj i zeby nie byly twarde trzeba je godzine gotowac :angry::angry::angry::angry:ale to trudno na nast rok znajde inny przepis...............

A ja sobie słucham w tv RMF FM i jakos tak bardziej sie chce zyc kiedy slyszy sie nasz rodzimy język i nie konieczne w filmie itp, a wlasnie w radiu Nie wiem jak wam ale mi sie to kojarzy wlasnie ze Świetami bo moja mama zawsze tak robila i to Tylko w święta...................
Dobra nie nudzę już tylko uciekam do pracy

to trzymajta sie Buziaki i jeszcze nie zycze Wesołych Świat bo ja jutro tu będę wieczorkiem Bo zostane sama tak ok 18 Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
To papa

Alicja ja tez biore od 16dc
1 dzien cyklu to dzien w którym dostajesz @ więc 16 dzien cyklu to 16 dni od dostania @ :-)

reklama
mam nadzieje ze jak zrobie to cholerne TSH za 3 tygodnie to mi spadnie do 2.5 chociaz i tak staranka chce zaczac po slubie zeby sie nie stresowac ale wole juz miec wszytsko dobrze :D

Do góry