reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wiecie co kobietki...Ja wiedziałam,że Polacy lubią sobie coś wypić przy okazji, ale aż tak:szok::szok::szok: Rozumiem w wigilię winko do kolacji, ale po co im zgrzewka piwa, parę butelek wódki i jeszcze wino???Przecież to nie Sylwester:rofl2: I jeszcze pytają do której sklep czynny w wigilię jakby było mało.Albo mówią,że zapasy na święta robią.Szok...
Najbardziej mnie wkurza jak dziwią się,że w 1 i 2 dzień świąt sklep jest zamknięty.Twierdzą,że powinien być otwarty.A co to ja nie mam rodziny??? Stacje benzynowe są czynne i tam też jest alkohol.Wrrrrrrrrrrr Jutro,a raczej już dzisiaj ciężki dzień w pracy przede mną.Aż nie chce mi się iść spać, bo jak wstanę to muszę do pracy.Bleeee...
Ale jeszcze troszkę i może uda mi się zmienić...Ale cicho sza ,bo zapeszę jak zwykle;-)

Hej Enka!!!!Buziaki

Uciekam powolutku Dobranoc i miłych snów

Słodziutka dopoki jestem w w domku to bede na BB :-)
kochan trzeba wierzyc ze w koncu bedzie dobrze ja tez staram sie w to wierzyc chociaz czasami ciezko to przychodzi
ginek przypisal mi luteine i jakis jeszcze tam lek
powiedzial ze za 6 tyg mam powtoryc badanie TSH3 jesli spadnie do 2.5 mozna sie starac o dzidzie a jesli nie to nie :-(
ale mnie tchnelo normalnie zeby sobie ta tarczyce przebadac moze moja babcia ma racje ze Bog nademna czuwa :confused:
jutro z mama na zakupy a w srode na wigile do babuni jak ja sie ciesze zew mojego brata nie bedzie w koncu beda udane swieta spokojne swieta
:rofl2:
wszystkie Was ogromnie sciskam i tule buziaki przesylam i wszystko co najlepsze w koncu Świeta to czas cudow obysmy wszystkie jakis cudow doswiadczyly :-p

Dziękuję Wam za ciepłe przyjęcie... na pewno z Wami będzie mi łatwiej

Życzę Wam spokojnych, zdrowych i wesołych Świąt,
odrobiny ciepła dzięki ludzkiej

życzliwości, odrobiny światła w
mroku dzięki szczeremu
uśmiechowi, radości w smutku
dzięki ludzkiej miłości i nadziei
na lepsze jutro w chwilach
niepokoju

tree1.gif
tree1.gif
tree1.gif

Also super wieści z rana przeczytałam:-)
myślę,że warto zapłacić i zrobic 4d,to piekna pamiatka:-)
a ja się witam z rana,na dworze ciemnawo ale liczę,że się wypogodzi
Kasiekk,AgaIrl,Edzia,Mirosława,Also,Selenkao,Enka,Wróbelek,Karolka,Pyzguniaj,Cyniczna,i resztę dziewczynek,których teraz nie wymieniałam pozdrawiam
ale coale zauważcie,że coraz więcej pamietam:-)

Kochane babeczki,

z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkim i każdej z osobna wiele radości i spokoju ducha, święta spędźmy wszyscy myślami z dala od pracy a sercem blisko z rodziną.

słodziutka, Ciebie tulę do serduszka... by Nowy Rok przyniósł nowe nadzieje na nowe życie

u nas wszystko w porządku, wczoraj byliśmy u gina na usg połówkowym, maluszek waży 384 g, z usg jest straszy o 1,5 tygodnia, rozwija się prawidłowo, no i wiadomość dnia, z Filipka zrobiła się cipka, i będzie córeczka :-)

wszystkie gorąco pozdrawiam, buziaczki

Also gratuluje zdrowego chłopaka w brzuszku. Super wieści przyniosłaś. Caly dzien o Tobie wczoraj myslałam.

Edytko przeciez wiesz że drzwi otwarte...:tak::tak::tak: A w kuchni spokój wszystko sie udało.

Gabi ale miałaś przeżycia z tym badaniem. juz wymyśliłaś jakis sposób na drugie podejscie???

Guśka gratuluje zdrowiuśkiej córeczki:-):-):-)

Anetko pewnie że będzie łatwiej a za chwile BB bedzie uzaleznieniem:-D:-D:-D

Pyzuniagaj ja też nie rozumiem jak mozna sie na Wigilie schlać. U mnie w domu nigdy nawet grama sie nie wypiło na Wigilię. Pierwszy dzień świąt do obiadu tylko winko.Ale cóż każdy ma takie święta jakie lubi.

Enka napewno juz ktoś zamieszkał u ciebie czekam z niecierpliwością na dwie kreseczki.

Alicja napewno za chwilke tarczyca sie uspokoi i wtedy do dzieła....:-):-):-)

Buziaki dla was wszystkich na cały dzień.

Wiecie co kobietki...Ja wiedziałam,że Polacy lubią sobie coś wypić przy okazji, ale aż tak:szok::szok::szok: Rozumiem w wigilię winko do kolacji, ale po co im zgrzewka piwa, parę butelek wódki i jeszcze wino???Przecież to nie Sylwester:rofl2: I jeszcze pytają do której sklep czynny w wigilię jakby było mało.Albo mówią,że zapasy na święta robią.Szok...
Najbardziej mnie wkurza jak dziwią się,że w 1 i 2 dzień świąt sklep jest zamknięty.Twierdzą,że powinien być otwarty.A co to ja nie mam rodziny??? Stacje benzynowe są czynne i tam też jest alkohol.Wrrrrrrrrrrr Jutro,a raczej już dzisiaj ciężki dzień w pracy przede mną.Aż nie chce mi się iść spać, bo jak wstanę to muszę do pracy.Bleeee...

Czuję dokładnie to samo a jeszcze szef czepia się byle czego i chodzi zły jak osa bo zdaje sobie sprawę ile kasy mu koło nosa przeleci przez te dwa swiąteczne dni.:wściekła/y:

A ja was wszystkie cieplutko witam

Czekając,kiedy wzejdzie wigilijna gwiazda,
Do wpół zmarzniętej szyby przywarł chłopiec mały.
Patrzył-zimowe płatki wracały do gniazda.
Jakby tego wieczoru też świętowac chciały.

Niegdyś gwiazda z Betlejem mędrców prowadziła,
Dziś znak daje,by zasiąśc do swiętej wieczerzy,
By krucha biel opłatka skłóconych godziła,
A w sercu znów zamieszkał Ten,co "w żłobie leży".

Dla tych,co zyli dawniej,co będą w przyszłości,
I dla nas,bysmy w każdym dostrzegali brata,
Odwieczny Bóg w Dziecięciu zesłał znak miłości,
Przemieniając oblicze człowieka i swiata.
[/COLOR]

Zyczę Wam z całego serduszka radosnych i spokojnych Swiąt,Niech narodzony Jezus wleje w wasze serca nadzieję i wiarę oraz siłę do dalszej walki.Zyczę Wam odwagi by miec marzenia i niech się wszystkie spełniają.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się gorąco ze wszystkimi dziewczynkami

Guśka to będziesz maiła śliczną małą kobietkę w domu

Mam nadzieję,że jutro uda mi się do Was zajrzeć choćby na chwileczkę.

Pozdrawiam cieplutko
Buziaki

Do góry