reklama
pyzuniagaj
Mama Aniołka i Martynki
Wiecie co kobietki...Ja wiedziałam,że Polacy lubią sobie coś wypić przy okazji, ale aż tak Rozumiem w wigilię winko do kolacji, ale po co im zgrzewka piwa, parę butelek wódki i jeszcze wino???Przecież to nie Sylwester I jeszcze pytają do której sklep czynny w wigilię jakby było mało.Albo mówią,że zapasy na święta robią.Szok...
Najbardziej mnie wkurza jak dziwią się,że w 1 i 2 dzień świąt sklep jest zamknięty.Twierdzą,że powinien być otwarty.A co to ja nie mam rodziny??? Stacje benzynowe są czynne i tam też jest alkohol.Wrrrrrrrrrrr Jutro,a raczej już dzisiaj ciężki dzień w pracy przede mną.Aż nie chce mi się iść spać, bo jak wstanę to muszę do pracy.Bleeee...
Ale jeszcze troszkę i może uda mi się zmienić...Ale cicho sza ,bo zapeszę jak zwykle;-)
Hej Enka!!!!Buziaki
Uciekam powolutku Dobranoc i miłych snów
Najbardziej mnie wkurza jak dziwią się,że w 1 i 2 dzień świąt sklep jest zamknięty.Twierdzą,że powinien być otwarty.A co to ja nie mam rodziny??? Stacje benzynowe są czynne i tam też jest alkohol.Wrrrrrrrrrrr Jutro,a raczej już dzisiaj ciężki dzień w pracy przede mną.Aż nie chce mi się iść spać, bo jak wstanę to muszę do pracy.Bleeee...
Ale jeszcze troszkę i może uda mi się zmienić...Ale cicho sza ,bo zapeszę jak zwykle;-)
Hej Enka!!!!Buziaki
Uciekam powolutku Dobranoc i miłych snów
Alicja1985
Fanka BB :)
Słodziutka dopoki jestem w w domku to bede na BB :-)
kochan trzeba wierzyc ze w koncu bedzie dobrze ja tez staram sie w to wierzyc chociaz czasami ciezko to przychodzi
ginek przypisal mi luteine i jakis jeszcze tam lek
powiedzial ze za 6 tyg mam powtoryc badanie TSH3 jesli spadnie do 2.5 mozna sie starac o dzidzie a jesli nie to nie :-(
ale mnie tchnelo normalnie zeby sobie ta tarczyce przebadac moze moja babcia ma racje ze Bog nademna czuwa
jutro z mama na zakupy a w srode na wigile do babuni jak ja sie ciesze zew mojego brata nie bedzie w koncu beda udane swieta spokojne swieta
wszystkie Was ogromnie sciskam i tule buziaki przesylam i wszystko co najlepsze w koncu Świeta to czas cudow obysmy wszystkie jakis cudow doswiadczyly
kochan trzeba wierzyc ze w koncu bedzie dobrze ja tez staram sie w to wierzyc chociaz czasami ciezko to przychodzi
ginek przypisal mi luteine i jakis jeszcze tam lek
powiedzial ze za 6 tyg mam powtoryc badanie TSH3 jesli spadnie do 2.5 mozna sie starac o dzidzie a jesli nie to nie :-(
ale mnie tchnelo normalnie zeby sobie ta tarczyce przebadac moze moja babcia ma racje ze Bog nademna czuwa
jutro z mama na zakupy a w srode na wigile do babuni jak ja sie ciesze zew mojego brata nie bedzie w koncu beda udane swieta spokojne swieta
wszystkie Was ogromnie sciskam i tule buziaki przesylam i wszystko co najlepsze w koncu Świeta to czas cudow obysmy wszystkie jakis cudow doswiadczyly
Dziękuję Wam za ciepłe przyjęcie... na pewno z Wami będzie mi łatwiej
Życzę Wam spokojnych, zdrowych i wesołych Świąt,
odrobiny ciepła dzięki ludzkiej
życzliwości, odrobiny światła w
mroku dzięki szczeremu
uśmiechowi, radości w smutku
dzięki ludzkiej miłości i nadziei
na lepsze jutro w chwilach
niepokoju
odrobiny ciepła dzięki ludzkiej
życzliwości, odrobiny światła w
mroku dzięki szczeremu
uśmiechowi, radości w smutku
dzięki ludzkiej miłości i nadziei
na lepsze jutro w chwilach
niepokoju
ola15
Fanka BB :)
Also super wieści z rana przeczytałam:-)
myślę,że warto zapłacić i zrobic 4d,to piekna pamiatka:-)
a ja się witam z rana,na dworze ciemnawo ale liczę,że się wypogodzi
Kasiekk,AgaIrl,Edzia,Mirosława,Also,Selenkao,Enka,Wróbelek,Karolka,Pyzguniaj,Cyniczna,i resztę dziewczynek,których teraz nie wymieniałam pozdrawiam
ale coale zauważcie,że coraz więcej pamietam:-)
myślę,że warto zapłacić i zrobic 4d,to piekna pamiatka:-)
a ja się witam z rana,na dworze ciemnawo ale liczę,że się wypogodzi
Kasiekk,AgaIrl,Edzia,Mirosława,Also,Selenkao,Enka,Wróbelek,Karolka,Pyzguniaj,Cyniczna,i resztę dziewczynek,których teraz nie wymieniałam pozdrawiam
ale coale zauważcie,że coraz więcej pamietam:-)
Kochane babeczki,
z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkim i każdej z osobna wiele radości i spokoju ducha, święta spędźmy wszyscy myślami z dala od pracy a sercem blisko z rodziną.
słodziutka, Ciebie tulę do serduszka... by Nowy Rok przyniósł nowe nadzieje na nowe życie
u nas wszystko w porządku, wczoraj byliśmy u gina na usg połówkowym, maluszek waży 384 g, z usg jest straszy o 1,5 tygodnia, rozwija się prawidłowo, no i wiadomość dnia, z Filipka zrobiła się cipka, i będzie córeczka :-)
wszystkie gorąco pozdrawiam, buziaczki
z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkim i każdej z osobna wiele radości i spokoju ducha, święta spędźmy wszyscy myślami z dala od pracy a sercem blisko z rodziną.
słodziutka, Ciebie tulę do serduszka... by Nowy Rok przyniósł nowe nadzieje na nowe życie
u nas wszystko w porządku, wczoraj byliśmy u gina na usg połówkowym, maluszek waży 384 g, z usg jest straszy o 1,5 tygodnia, rozwija się prawidłowo, no i wiadomość dnia, z Filipka zrobiła się cipka, i będzie córeczka :-)
wszystkie gorąco pozdrawiam, buziaczki
agi28
a życie toczy się dalej
Also gratuluje zdrowego chłopaka w brzuszku. Super wieści przyniosłaś. Caly dzien o Tobie wczoraj myslałam.
Edytko przeciez wiesz że drzwi otwarte... A w kuchni spokój wszystko sie udało.
Gabi ale miałaś przeżycia z tym badaniem. juz wymyśliłaś jakis sposób na drugie podejscie???
Guśka gratuluje zdrowiuśkiej córeczki:-):-):-)
Anetko pewnie że będzie łatwiej a za chwile BB bedzie uzaleznieniem
Pyzuniagaj ja też nie rozumiem jak mozna sie na Wigilie schlać. U mnie w domu nigdy nawet grama sie nie wypiło na Wigilię. Pierwszy dzień świąt do obiadu tylko winko.Ale cóż każdy ma takie święta jakie lubi.
Enka napewno juz ktoś zamieszkał u ciebie czekam z niecierpliwością na dwie kreseczki.
Alicja napewno za chwilke tarczyca sie uspokoi i wtedy do dzieła....:-):-):-)
Buziaki dla was wszystkich na cały dzień.
Edytko przeciez wiesz że drzwi otwarte... A w kuchni spokój wszystko sie udało.
Gabi ale miałaś przeżycia z tym badaniem. juz wymyśliłaś jakis sposób na drugie podejscie???
Guśka gratuluje zdrowiuśkiej córeczki:-):-):-)
Anetko pewnie że będzie łatwiej a za chwile BB bedzie uzaleznieniem
Pyzuniagaj ja też nie rozumiem jak mozna sie na Wigilie schlać. U mnie w domu nigdy nawet grama sie nie wypiło na Wigilię. Pierwszy dzień świąt do obiadu tylko winko.Ale cóż każdy ma takie święta jakie lubi.
Enka napewno juz ktoś zamieszkał u ciebie czekam z niecierpliwością na dwie kreseczki.
Alicja napewno za chwilke tarczyca sie uspokoi i wtedy do dzieła....:-):-):-)
Buziaki dla was wszystkich na cały dzień.
Wiecie co kobietki...Ja wiedziałam,że Polacy lubią sobie coś wypić przy okazji, ale aż tak Rozumiem w wigilię winko do kolacji, ale po co im zgrzewka piwa, parę butelek wódki i jeszcze wino???Przecież to nie Sylwester I jeszcze pytają do której sklep czynny w wigilię jakby było mało.Albo mówią,że zapasy na święta robią.Szok...
Czuję dokładnie to samo a jeszcze szef czepia się byle czego i chodzi zły jak osa bo zdaje sobie sprawę ile kasy mu koło nosa przeleci przez te dwa swiąteczne dni.
A ja was wszystkie cieplutko witam
Czekając,kiedy wzejdzie wigilijna gwiazda,
Do wpół zmarzniętej szyby przywarł chłopiec mały.
Patrzył-zimowe płatki wracały do gniazda.
Jakby tego wieczoru też świętowac chciały.
Niegdyś gwiazda z Betlejem mędrców prowadziła,
Dziś znak daje,by zasiąśc do swiętej wieczerzy,
By krucha biel opłatka skłóconych godziła,
A w sercu znów zamieszkał Ten,co "w żłobie leży".
Dla tych,co zyli dawniej,co będą w przyszłości,
I dla nas,bysmy w każdym dostrzegali brata,
Odwieczny Bóg w Dziecięciu zesłał znak miłości,
Przemieniając oblicze człowieka i swiata.
[/COLOR]
Zyczę Wam z całego serduszka radosnych i spokojnych Swiąt,Niech narodzony Jezus wleje w wasze serca nadzieję i wiarę oraz siłę do dalszej walki.Zyczę Wam odwagi by miec marzenia i niech się wszystkie spełniają.
Ostatnia edycja:
reklama
pyzuniagaj
Mama Aniołka i Martynki
Witam się gorąco ze wszystkimi dziewczynkami
Guśka to będziesz maiła śliczną małą kobietkę w domu
Mam nadzieję,że jutro uda mi się do Was zajrzeć choćby na chwileczkę.
Pozdrawiam cieplutko
Buziaki
Guśka to będziesz maiła śliczną małą kobietkę w domu
Mam nadzieję,że jutro uda mi się do Was zajrzeć choćby na chwileczkę.
Pozdrawiam cieplutko
Buziaki