reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wesołego jajka!
Oj,to nie ta bajka!
Przepraszam, pomyłka miała być choinka!
Więc...
Życzę karpia smacznego,
Mikołaja bogatego,
Szczęścia i radości,
Prawdziwej miłości
I uśmiechu od ucha do ucha!
i oczywiscie Szczesliwego Nowego Roku
100 razy lepszego niż poprzedniego

tak w ogóle to czytalam ze to branie od 16dc to takie ryzyk fizyk, bo przy dłuższych cyklach kiedy owulacja moze wystpić później niz 16 dc moze to zahamowac owulacje, bo progesteron blokuje...

Wróbelku doskonale Cie rozumiem,mieszkałam kiedyś w Niemczech,tez tak miałam ,strasznie tęskniłam..słuchałam na okragło płyt z polska muzyką

czes dziewczynki
witam sie i bede za chwilkę...ide po wyniki z cytomegalii, Igg 68 2 x , !gm wynik niejednoznaczny
Juz drugi raz robiłam to badanie bo za pierwszym razem 2 grudnia miałam wynik niejednoznaczny, dzis dzwonili, ze znowu mam badanie do powtórki bo mam wynik niejednoznaczny ... o co chodzi? ...może mi któraś podpowie bo zaczynam fixować....

17.gif

Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmijcie proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Ci ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyc trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta ci się marzy
Możesz także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba.​

Ponieważ zaraz wskakuje do kuchni dziś przesyłam wam życzonka i muszę wam powiedzieć że mimo wszystkiego złego co mnie spotkało w tym roku to bardzo cieszę się ze dane było mi choć wirtualnie poznać tak wiele wspaniałych kobitek :-):tak::-D

reklama
Dzieczynki dziękuję za trzymanie kciuków i gratulacje. Załączam Wam moje zdjęcie z piątku jak było równe 19 tygodni, przy choince, bo choinke przecież też obiecałam.

Guśka, a to Ci niespodzianka, hahaha. Ale moje gratulacje, najważniejsze, że z dzidzią wszystko ok. Ja idę na trójwymiarowe 3 stycznia to ciekawa jestem czy potwierdzą płeć mojego maluszka.

Pixelka, ja niestety się nie znam.

Załączniki

• 19 week.JPG
    19 week.JPG
    205,9 KB · Wyświetleń: 50
Do góry