reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Częśc dziewczyny.

Dopieo dobrnęłam do końca czytania.

Słodziutka tak się cieszę,że odnalazłas w sobie siłę i wiarę,Bóg pozwala nam upaśc ale i pomaga wstac.Przyjdzie taki czas gdy wynagrodzi wszelkie cierpienie.POdziwiam twoją sił

Kasiek cudowne wiadomości,nie przejmuj się że przybywa ci kilogramów,po porodzie szybko spadną.A szefowa ble...

AgaIrl sliczne pierniczki,oszczędzaj się:tak:

Anetka83 witaj wśród nas,z nami będzie ci łatwiej:tak:

Danuska trzymam:tak:

Jeżyk dobijasz do mety,jak bardzo to cieszy:tak:

Cyniczna super tekst puścił luby:-D

Wróbelek,Alicja198,ola15,Gabi,Alutka17,Syla28,Pixella,Szafirek,Agi28,Also,Mirka i pozostałe dziewczyny pozdrawiam .

reklama
Also cudowne wieści,gratuluję synka:tak::-)

Kinguś kciuki mocno zaciśnięte,czekamy na ll kreseczki:tak::tak:

Słodziutka jak to dobrze,że jednak masz siłę cieszyc się świętami,u mnie troszkę z tym gorzej.Masz obok siebie wspaniałego człowieka i razem dacie sobie radę:tak:

Alla idę do Invicty. Koszt razem z nagraniem to 200 zł. Mój doktor nie robi, ale pytałam go czy warto. Powiedział, że w sumie to badanie niczego nie wnosi tyle, że fajna pamiątka i można iść. Matko jeszcze jestem oszołomiona tą wizytą. Mój M widział więcej niż ja, bo ja tak bokiem zerkałam. U mnie w rodzinie prawie same baby, ja mam 2 siostry więc tatuś będzie miał pierwszego wnuka! Jeszcze nawet imienia nie mamy, bo dla dziewczynki to mieliśmy wybrane, a dla chłopca to te co mi się podobają to nie bardzo mojemu M, a te co jemu to nie bardzo dla mnie, hahah. A Wy macie już imię?

Aga_Irl śliczne pierniczki!!!

Aga pierniczki wyglądają pięknie i smakowicie
Also cudne wieści.
Edytko pięknie optymistycznie nastrajasz nas tu na forum. Dziekuję

I w końcu się doczekałam na Also więc mogę iść spać.... wspaniała wiadomość... musiało byc dobrze.... synuś....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aguś piękne wypieki.... moje ciasteczka wyglądają podobnie tylko że miałam jakiś dziwny dzień i 90% to muchomory??????? nie mam pojęcia jak to wyszło:baffled:

dobranoc kobiety

Witam wszystkie dziewczynki;-);-);-)
Byłam na bb w piątek rano i dopiero dzisiaj:-(;-)Ale miałam do nadrobienia...
Tyle naprodukowałyście, że szok:-D

Edytko cieszę się,że już wróciłaś do nas.Wiadć rezultaty na forum...Dzielna z Ciebie kobietka, silna i taka skromna.Dobrze,że masz oparcie w mężu.Zawsze to odrobinę łatwiej we dwoje.

Also gratuluję udanej wizyty.Będzie synuś???:-D

Aga Irl daj pierniczka:-D:-D:-D Tak smakowicie wyglądają...

Witam Cyniczną, bo chyba się jeszcze nie znamy...A ja chcę znać cały alfabet:-D

Witam również nowe dziewczynki.Przykro mi, tulę mocno

Kasiek widać, że komputerek już sprawny...ale ty piszesz posty długaśne

Gabi współczuję "wyników";-) badania, ale mam nadzieję,że już lepiej się czujesz

Wróbelek,AgaAJ,Alla,Niusia,Enka,Miruś,Alutka,Karola,Syla,Jezyk,Szafirek,
Selenka,Ola,Pixella i wszystkie nie wymienione dziewczynki pozdrawiam i ściskam gorąco

Czesc kochane.

Gabi ale przeżycie :no: To bardzo miłe że dziewczyny chciały pomóc. Ale co tu robic w takiej sytuacji? :-( Trzymaj się kochaniutka ;-)

Aga irl. świetne pierniczki, a skąd takie kolorowe? I to święta prawda że masz motorek w .... :-p

Anetko witam na forum. Przykro mi...

Also ciesze się ze wszystko ok. no i pomęcz w końcu meżulka, jak tacy wygłodniali :-D

Słodziutka dzięki za pamięc, myśle o Tobie często. Wiem że my musimy byc silne dla naszych przyszłych dzidziuchów ;-)

Ja to się jakiejś schizy nabawie niedługo :-( Jakoś wydaje mi sie że jestem w ciąży i to po kilku objawach, np. biore duphaston a jak dziś zapomniałam to mi jakoś tak brzuch ciągnie i boli troche :szok: i podbrzusze takie jakby spuchnięte, wiem że to może nic nie znaczyc itp. już chyba przesadzam. A do testow to jeszcze powinnam poczekac.

Poza tym to dużo pracy bo sobie kobitki przypomniały że w swięta trzeba byc piękną :baffled:
Wyjeżdżamy jutro i bede bez was :-(
A potem cholera nie nadrobię chyba bo dziś to siedze do tej godz. żeby wszystko przeczytac :szok:

Witaj Pyzuńka!!!

Buziaczki kochane

reklama
Pozdrawiam Kasiek, Wrobelek, AgaAj, Alla, Niusia, Karola, Ozkane ;-), Alutka, Syla, karola, Kinguś, Jeżyk, Szafirek, Pikselko, Ola, Selenko i wszystkie Które przepraszam pominęłam ale to okropnie trudne zadanie tak wszystkie wymienic..... ufffffffff :eek: , moge jutro nie zdażyc tu zajrzec, buuuu...

Cyniczna sorry ale coś tu czuję że kawał cholery z Ciebie ? :-) ;-) :-D

Do góry