reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Częśc dziewczyny.

Dopieo dobrnęłam do końca czytania.

Słodziutka tak się cieszę,że odnalazłas w sobie siłę i wiarę,Bóg pozwala nam upaśc ale i pomaga wstac.Przyjdzie taki czas gdy wynagrodzi wszelkie cierpienie.POdziwiam twoją sił

Kasiek cudowne wiadomości,nie przejmuj się że przybywa ci kilogramów,po porodzie szybko spadną.A szefowa ble...

AgaIrl sliczne pierniczki,oszczędzaj się:tak:

Anetka83 witaj wśród nas,z nami będzie ci łatwiej:tak:

Danuska trzymam:tak:

Jeżyk dobijasz do mety,jak bardzo to cieszy:tak:

Cyniczna super tekst puścił luby:-D

Wróbelek,Alicja198,ola15,Gabi,Alutka17,Syla28,Pixella,Szafirek,Agi28,Also,Mirka i pozostałe dziewczyny pozdrawiam .

reklama
Also cudowne wieści,gratuluję synka:tak::-)

Kinguś kciuki mocno zaciśnięte,czekamy na ll kreseczki:tak::tak:

Słodziutka jak to dobrze,że jednak masz siłę cieszyc się świętami,u mnie troszkę z tym gorzej.Masz obok siebie wspaniałego człowieka i razem dacie sobie radę:tak:

Alla idę do Invicty. Koszt razem z nagraniem to 200 zł. Mój doktor nie robi, ale pytałam go czy warto. Powiedział, że w sumie to badanie niczego nie wnosi tyle, że fajna pamiątka i można iść. Matko jeszcze jestem oszołomiona tą wizytą. Mój M widział więcej niż ja, bo ja tak bokiem zerkałam. U mnie w rodzinie prawie same baby, ja mam 2 siostry więc tatuś będzie miał pierwszego wnuka! Jeszcze nawet imienia nie mamy, bo dla dziewczynki to mieliśmy wybrane, a dla chłopca to te co mi się podobają to nie bardzo mojemu M, a te co jemu to nie bardzo dla mnie, hahah. A Wy macie już imię?

Aga_Irl śliczne pierniczki!!!

Aga pierniczki wyglądają pięknie i smakowicie
Also cudne wieści.
Edytko pięknie optymistycznie nastrajasz nas tu na forum. Dziekuję

I w końcu się doczekałam na Also więc mogę iść spać.... wspaniała wiadomość... musiało byc dobrze.... synuś....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aguś piękne wypieki.... moje ciasteczka wyglądają podobnie tylko że miałam jakiś dziwny dzień i 90% to muchomory??????? nie mam pojęcia jak to wyszło:baffled:

dobranoc kobiety

Witam wszystkie dziewczynki;-);-);-)
Byłam na bb w piątek rano i dopiero dzisiaj:-(;-)Ale miałam do nadrobienia...
Tyle naprodukowałyście, że szok:-D

Edytko cieszę się,że już wróciłaś do nas.Wiadć rezultaty na forum...Dzielna z Ciebie kobietka, silna i taka skromna.Dobrze,że masz oparcie w mężu.Zawsze to odrobinę łatwiej we dwoje.

Also gratuluję udanej wizyty.Będzie synuś???:-D

Aga Irl daj pierniczka:-D:-D:-D Tak smakowicie wyglądają...

Witam Cyniczną, bo chyba się jeszcze nie znamy...A ja chcę znać cały alfabet:-D

Witam również nowe dziewczynki.Przykro mi, tulę mocno

Kasiek widać, że komputerek już sprawny...ale ty piszesz posty długaśne

Gabi współczuję "wyników";-) badania, ale mam nadzieję,że już lepiej się czujesz

Wróbelek,AgaAJ,Alla,Niusia,Enka,Miruś,Alutka,Karola,Syla,Jezyk,Szafirek,
Selenka,Ola,Pixella i wszystkie nie wymienione dziewczynki pozdrawiam i ściskam gorąco

Czesc kochane.

Gabi ale przeżycie :no: To bardzo miłe że dziewczyny chciały pomóc. Ale co tu robic w takiej sytuacji? :-( Trzymaj się kochaniutka ;-)

Aga irl. świetne pierniczki, a skąd takie kolorowe? I to święta prawda że masz motorek w .... :-p

Anetko witam na forum. Przykro mi...

Also ciesze się ze wszystko ok. no i pomęcz w końcu meżulka, jak tacy wygłodniali :-D

Słodziutka dzięki za pamięc, myśle o Tobie często. Wiem że my musimy byc silne dla naszych przyszłych dzidziuchów ;-)

Ja to się jakiejś schizy nabawie niedługo :-( Jakoś wydaje mi sie że jestem w ciąży i to po kilku objawach, np. biore duphaston a jak dziś zapomniałam to mi jakoś tak brzuch ciągnie i boli troche :szok: i podbrzusze takie jakby spuchnięte, wiem że to może nic nie znaczyc itp. już chyba przesadzam. A do testow to jeszcze powinnam poczekac.

Poza tym to dużo pracy bo sobie kobitki przypomniały że w swięta trzeba byc piękną :baffled:
Wyjeżdżamy jutro i bede bez was :-(
A potem cholera nie nadrobię chyba bo dziś to siedze do tej godz. żeby wszystko przeczytac :szok:

Witaj Pyzuńka!!!

Buziaczki kochane

reklama
Pozdrawiam Kasiek, Wrobelek, AgaAj, Alla, Niusia, Karola, Ozkane ;-), Alutka, Syla, karola, Kinguś, Jeżyk, Szafirek, Pikselko, Ola, Selenko i wszystkie Które przepraszam pominęłam ale to okropnie trudne zadanie tak wszystkie wymienic..... ufffffffff :eek: , moge jutro nie zdażyc tu zajrzec, buuuu...

Cyniczna sorry ale coś tu czuję że kawał cholery z Ciebie ? :-) ;-) :-D

Do góry