reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam,juz jestem,,,,,,,,:-):-):-):-)

Niusia ale Ty pracowita................:-D:-D:-D

Aga Pierniczki mniam mniam,,,,,,,,,,,,

Wróbelek schabowe,, normalnie smaka robicie dziewczyny!!!!!

reklama
Carri,,,,,,, ciekawy prezent kupiłaś,, ta ksiązka musi być super,,,,, masz rację święta rujnuja............ale ile radości,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D

Okazone....mam nadzieję,zezdnia na dzień coraz lepiej,,,,,,

MIRUŚ dietka,, to Ty poporodzie będziesz niezła laseczka,,,,:-D:-D:-D:-D

MArtunia co tam u CIEBIE słychać, jak się czujesz????? cos malutko CIEBIE????

SELENKO,,,DILAJLA,,gdzie jesteście,,,,,pusto bez WAS,,,,,,,,,,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Alla kciukasy zaciśnięte....

Słodziutka mówisz,że byś nie chciała przytyć w ciąży ja też:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: niestety z Igorem tez nie chciałam,i co było 25kg buuuuuuuuuuuu:angry::angry::angry:

Also....ale masz szczęście daładowali CI telefon,,heheh dobre!!:-D:-D:-D

znowu się rozpisałam,,,,hehe

no dobra a teraz powiem co było na wizycie,,,,,a więc badała mnie mówi że ok, że macica powiększona i odpowiada 10 tyg.....dałami skierowanie na mocz, krew , cukier,skierowanie na usg 14 stycznia,,,,,,,,,,, i kazała brac luteine,,,,coprawda nie jest zwolenniczką odrazu leków,,ale mówi że teraz mam ten felerny tydz i narazie mam brac jak wejde w 4m, to odstawimy,,,,,,,,,,trochę pozartowała i wytłumaczyłami dlaczego znów wszystko mnie swędzi,,,,,:wściekła/y::wściekła/y:............zważyła,,,,56,5kg..........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dupa........buuuuuuuuu.. rosnę jak pączek,, pewnie znów pobije 25 kg,,,heheheh noale poswięcę się,,,,,,no ale apetyt teżdopisuje,, jak wróciłamto wsunełam pierogi,hehehe

tak pozatym narazie ok,,,,,,,,to tyle z wizyty,,,,,,,,:-)

Dziś.. poczułam magię świąt!!!!
Cudna wiadomość

wróbelek.. widzę że Bóg ma jakiś plan wobec mnie... i póki co.. podazam grzecznie za NIM.... raz mi się podoba, raz nie. Ale dzielnie maszeruję.;-):tak:
pięknie napisałaś. mam nadzieję, że też stanę się tak pokorna. Na razie buntuje się wszystko we mnie

Powiem wam ,że mam chyba najgorsza szefowa na maksa.....wiecie co zrobiła,,za to ,że nie poszliśmy na Jasełka,,, na złość karze nam siedzieć w Wigilję do 16,, masakra,,,,,,i bez wypłaty,,ok uciekam bo maż goni,,papa potem dopisze......
Okropna baba

A wiecie co ktoś się musiał pomylić i mi konto na telefonie załadował za 30 zł. Myślałam, że to mój M albo siostra, ale to nikt z nich, więc ktoś musiał źle numer wybrać. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, ale śmiesznie.
I kto powiedział, że Św. Mikołaj nie istnieje?

Słodziutka mówisz,że byś nie chciała przytyć w ciąży ja też:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: niestety z Igorem tez nie chciałam,i co było 25kg buuuuuuuuuuuu:angry::angry::angry:

no dobra a teraz powiem co było na wizycie,,,,,a więc badała mnie mówi że ok, że macica powiększona i odpowiada 10 tyg.....dałami skierowanie na mocz, krew , cukier,skierowanie na usg 14 stycznia,,,,,,,,,,, i kazała brac luteine,,,,coprawda nie jest zwolenniczką odrazu leków,,ale mówi że teraz mam ten felerny tydz i narazie mam brac jak wejde w 4m, to odstawimy,,,,,,,,,,trochę pozartowała i wytłumaczyłami dlaczego znów wszystko mnie swędzi,,,,,:wściekła/y::wściekła/y:............zważyła,,,,56,5kg..........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dupa........buuuuuuuuu.. rosnę jak pączek,, pewnie znów pobije 25 kg,,,heheheh noale poswięcę się,,,,,,no ale apetyt teżdopisuje,, jak wróciłamto wsunełam pierogi,hehehe

tak pozatym narazie ok,,,,,,,,to tyle z wizyty,,,,,,,,:-)
Ja w ciąży przytyłam 35 kg.:zawstydzona/y:

Dzisiaj dzień jak zwykle. Myslę, nie płaczę bo mam kontrol w postaci mamy. Ale jak juz wrócę do siebie to boję się, że popłynie lawina...

No Kasiek to rewelacja...... paskudnie wspominam luteinę ale jak trzeba to trzeba.......

Aśka powróciła w wielkim stylu!!!!!!!!!! a my myślałyśmy że zapomniałaś o nas...... ale wybaczone.... Francja:happy2:

Widzę że na następny rok super plany!!!!!! oj mam nadzieję że w końcu nam wszystkim się uda......

Edytko brak mi słów gdy czytam twoje porównania..... mam nadzieję że w końcowym etapie moje życie też będzie pięknym gobelinem...... a supełki będę wiązała .... (do menopauzy:crazy:)

kurcze przecież takie fajne jesteśmy:szok:

Kasiekkm, fajnie brzmi, kobieta w ciązy i na diecie:-D No ale w sumie jakbym nie miała mieć tych kilogramów nadprogramowych, to bym się wcale nie obraziła, byleby Adrianek był zdrowy:-)

Dzięki dziewczyny, że za mnie trzymacie kciuki,przydadzą sie na przyszłość ale to Also dzis była u lekarza;-);-);-);-). Właśnie przyszłam zajrzeć czy dała znać.....

reklama
Do góry