reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
syla jak ja bym zrobila je 2 tygodnie temu to i tak dzis musialabym robic nowe bo by wszystko zjedli hehehheh
aga_irlandia
no czesc dziewczynki
ja padam na twarz dzia bylam na cmentarzu zrobic grób u tatusia i dziadka potem na rynek na zakupy , pozniej upieklam z babcia 2 makowce ubrałam choinke wrocialm do domu pomylam gary i wlasnie ległam mam taki syf w domu ze szok ciagle gdzies jezdze i cos zalattwaim a w domu burdel jutro wielokie sprzatanie musze jeszcze skrocic spodnie bartu mojego M i posprzatac łazienke no i aniołki zrobic bo mam za malo a jutro sprzatnie i dporowadzanie sie do porzadku haha
aga_irlandia
no to niezle niusia....
ja uciekam bo M kompa chce
narka
ja uciekam bo M kompa chce
narka
reklama
Tulam Cię mocno. Przeszłam przez to tydzień temu. Znalazłam to forum i wiem, że nie jestem sama.Cześć dziewczyny. Przyszłam się przywitać...
W poprzedni piątek miałam zabieg... pożegnałam się z naszym Aniołkiem, z naszym upragnionym Aniołkiem. Miały to być dla nas najwspanialsze Święta... miało być dobrze. Tak bardzo w to wierzyliśmy. Byliśmy najszczęśliwszymi ludźmi pod słońcem.
I nagle wszystko prysło...
Wysiadam psychicznie... ale staram się wierzyć że wszystko będzie dobrze... że nam się poszczęści. Mąż podtrzymuje mnie na duchu jak tylko może. Ale ja sobie nie radzę z tym wszystkim... dopiero do mnie dochodzi co się stało...
Przepraszam... ale musiałam komuś o tym powiedzieć...
Brak słówSylwia,po pierwsze nikt mnie nie przyjmie.Po drugie cały proces przyjmowania do szpitala to jest kilka godz. siedzenia,czekania,łażenia,papierologia,chodzenie z izby przyjęc na oddział,od jednej pani do drugiej,czekania kilka godz.na wolne łóżko,badania do przyjecia,juz to przerabiałam w ciąży z M i nikogo nie obchodziło,że ciąża zagrożona
Kciuki będą zaciśnięte. Powodzenia. A tak z innej beczki to wkońcu napisałam moją pracę mgr i jutro mam obronę więc jak byście mogły potrzymać kciuki jutro około południa to byłabym wdzięczna! z góry dziękuję
W takim razie i ja się przywitam bo bez alfabetu żyć się nie da...Ola, witaj!
Jeszcze się nie znamy! Nadrobimy to w końcu nie znać mnie, to jakby nie znać alfabetu )))
W takim razie gratulacjedzisiaj tez M obiecal mi w koncu pierscionek zareczynowy )) i se specjalnie na ta okazje tipsiory walnelam co by sie zaraz po calej miescinie ringiem chwalic
dziewczynki tule Was wszystkie mocno bardzo mocno
Wielkie brawo. Za samodyscyplinę!a wiecie, jestem na diecie... Zmobilizowałam się i chudnę cudnie!!! Luteina poszła mi w bioderka kilka miesięcy temu, potem smuteczki w czekoladzie i piwie topiłam, efektem czego było 8kg więciej! Dacie wiarę??? Ale teraz, Kochane, po powrocie z Francji, kiedy to silnie adorowana byłam (co nie ukrywam znacznie podniosło mi morale), postanowiłam wziąć się za siebie i tak o to mam już 4kg mniej!!!!