reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam popoludniowo

Słodziutja, cyniczna, Kasiek K, Mirka, also, alla, Aga Irl, Aga,
Alicja ,Kingus, wrobelek, ola.... i wszystkie nie wymienione dziewczyny - serdecznie i cieplutko pozdrawiam

Mirka obstawiam ze po wigili bedziesz wazyc nalezycie. Miło widziec ten Twoj suwaczek - dzieki niemu czas biegnie mi szybko :-)

Słodziutka wiem ze nie bedziesz czula tych swiat, ale wierze ze choc raz sie usmechniesz:-) Lubie czytac Twoje posty, za kazdym razem gdy choc przez chwilke smutek mnie ogarnia , Twoje posty przywracaja mi wiare i SILE .... dziekuje Ci

Kasiek współczuje Ci miec takiego szefa, wierze ze Ci teraz nie na reke jest tak dlugo pracowac w wigilie..:-(

U mnie mieszkanie na cacy wysprzatane ehh najgorsze mam zrobione. Tata przyjchal takze jutro rano bedziemy robic zakupy przedswiateczne. I juz jutro zaczne robic salatki...
Prezenty pokupowane.....swieta rujnuja , ale miło popatrzec na usmiech drugiej osoby...:) Mielism problem kupic cos od szwagra zonie, bo w ciazy jest 12 tydzien albo 13. Kupiłam wiec jej ksiazke, jak juz nie bedzie pracowac to bedzie lezec i czytac .... bo specjanie wybralam jej gruba ksiazke i mały podrecznik jak przetrwac ciaze (w formie komediowej )
Tata z Włoch przywiózł chyba 5 kg cytryn wiec mykam zrobic herbatke...
Moze sie ktos poczestuje ?

Jeszcze trzeba mi sie zajac mezem bo na noc do pracy idzie....Takze narazie papaptki

reklama
Wróbelek u mnie też schabowe tylko, że bez kości i też ziemniaczki, hihihi. Właśnie obiad się robi, a ja oczywiście nie wyszykowana jeszcze... Ale jak się śpi do południa a potem jeszcze w łóżku leży to tak jest.

A wiecie co ktoś się musiał pomylić i mi konto na telefonie załadował za 30 zł. Myślałam, że to mój M albo siostra, ale to nikt z nich, więc ktoś musiał źle numer wybrać. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, ale śmiesznie.

Witam sie z Wami!!!
Cyniczna super ze do nas wróciłas
Kinguś i Also kciuki juz zacisniętę.
Moj M ma do 5 stycznia urlop wiec brak czasu na BB:-:)-:)-( ale czytam Was cały czas i kibicuje wszystkim.
Uciekam ,papapa

uffffff jestem:)
2 i pol godziny pierniczki robilysmy ...a potem polukrowac i udekorowac.....mam dosc...hehhehe...ale jakie ladniutkie....jak A przyniesie mi aparat to wam klikne zdjatka....
ide cos zjesc......bo przez te robote nic nie jadlam oprocz tego bigosu w poludnie wrrrrr....
a wy takie pysznosci macie schoabowe,buraczki ech......chyba jutro sobie tez buraczki zrobie:) i jakiegos wielkiego kotleta hahhahah

reklama
hej Ags, ja pierniczku juz 2 tyg temu robilam za to dzis robiłam babeczki kajmakowe:-) mmmmmmmmmmmmmmmm pychota ale tez sie narobiłam,
no a teraz ide męza zmienic w łazience po myje kafle po fugowaniu i juz ma dosyc... tez nam sie zachcialo remontów
wrrrrrr
pozdrawiam wszytskich serdecznie

Do góry