reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
He he to nasi M maja podobne gusta byl czas jak sie zaparl na Maciusia ze oooooooooooooooooo ale ja zawsze postawie na swoje.....................

Szkoda że jak byłam w ciązy to nie zapytałam M jakie imiona by wybrał,a moze bym się wystraszyła?:-D:-D:-DWasze imiona super,

dzisiaj byłam we Wrocku na cmentarzu z M i małym,,,,, strasznie lało,,ale daliśmy radę,,,,,, tylko my tam jeżdzimy i moi rodzice.......i wiecie straszną miałam potrzebętam pojechać,,,choć przez ten Wrocław to nie takie proste......

ale ja wierzę,,, w życie tam na górze,,,,,, i że moja Babcia i dziadek czuwają nademna,,,,,,strasznie byli mi bliscy i bardzo mi ich brakuje... lubie sobie tam z nimi pogadać,,,,,, i może to głupie ale czułam nieraz żźe mi pomogli,,,,po ślubie moj M zgubił obrączke ,,nie było jej cały tydz,, juz wiedziałam,że przepadła.....pojechałam,na cmentarz i tak w myślach,,, Babciu gdzie ta obraczka...???????? i wiecie co się stało,,,,,,jak wróciłam,,,,to przyszła sasiadka z drugiej klatki i spytała,czy cos nie zgubiłam,,ja że tak,że obrączkę męza,ona na to że znalazła ja na parkingu....wbita w ziemi,e....skpła sięże to nasza,,,, bo świerzo po ślubie a pod spodem było moje imie i data ślubu,,,,,normalnie wiedziąłm,że to zasługa babci,,,a dziś byłam i prosiłam,żeby zaopiekowała się moim aniołkiem i czuwała nad nami,,,,,,może jestem,jakas nie taka,,ale ja wto wierzę.,.......Bardzo mi ich brakuje:-)

Imiona...
My zaczęliśmy wybierać imię dla naszej kruszynki. Nawet pomalowaliśmy pokój dla dzidzi, rozglądaliśmy się za wózkiem... A teraz został tylko smutek i ból. Nie wiem jak wrócę to domu i zobaczę ten pokój. Jak będę żyć? trudne to wszystko

reklama
Do góry