reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziękuję za wsparcie. Dobrze, że jest BB i można tu pisać o swoim bólu, cierpieniu i nikt nie mówi, że ma dość słuchania. Trudno mi bo mąż jest gdzie indziej. Przez internet rozmowa nam nie wychodzi i tym bardziej mi smutno. A myśli wariują strasznie.

Slodziutka z tego co zdążyłam się zorientować naprawdę jesteś dzielna i podziwiam wole walki. Być może i ja kiedyś... Ale na dzisiaj poddałam się i nie myślę o kolejnej próbie. A swoją drogą mamy tak samo na imię
pozdrawiam

reklama
also bedzie dobrze a dzidzius juz pewnie kopie cio?

ja ostatnio mach chwile smutku poplacze troszke i jest ok ...
dziewczynki uciekam pa do ....napisania

czy ktos wie co u Mirki?

Marlenka, czasami wydaje mi się, że coś czuję, ale czy to są ruchy to nie wiem. Pewnie jakby się non stop ruszało to bym była spokojniejsza, heheh. Już z niecierpliwością czekam na tę wizytę w poniedziałek.

Witam serdecznie.

Słodziutka jakże się cieszę,że wróciłaś i to tak pełna wiary i nadziei,jest adwent czas radości dla ciebie,dla mnie bardzo smutny,ale Bóg wlał w nas nowe nadzieje i to jest najważniejsze.NIe rozumiem,tego co się dzieje,czasem kłocę się z Bogiem ale przecież on wie co czyni,zaświeci dla nas jeszcze słońce.Dziękuję Bogu,że się nie poddaliście z M,trzeba walczyc aż do upragnionego celu.Jak pamiętasz ja w tym cyklu też zobaczyłam dwie kreseczki i moja radośc szybko się skończyła,przeczuwam że cały strach,stres i przeżycia związane z tatą spowodowały że to co się usiłowało zawiązac było zbyt słabe.Krwawiłam w tym cyklu mocno.Moje święta też będą w tym roku bardzo smutne,ale z drugiej strony jak się nie cieszyc,że narodził się Jezus?Edytko mając przy sobie tak wspaniałego lekarza za niedługi czas spełnią się wasze marzenia:tak:

Pixella śliczny ten twój aniołek,mówisz że pierwszy? to jak piekne będą następne?:-)

Dziewczyny wszystkim wam życzę cieplutkiego wieczoru.

Also co do ruchow ....pierwsze ruchy dziecka byly slabiutke ale wiedzialam ze to ona :) Czulam sie jakby rybka albo motylek byl w moim brzuszku

ja na chwilke.....
u mnie choinka juz od wtorku ubrana...w tym roku mamy sztuczna....jakos tak nie mam nastroju na prawdziwa choinke....prezentow dalej nie mamy....ale napewno cos kupimy...od dzis juz wyprzedaze sa i za 50 prpcent albo i mniej czasem mozna kupic....

Ozkane witam wśród nas,ból będzie zawsze ale w miarę upływu czasu troszkę lżejszy.Ale z nami będzie ci na pewno lżej.

Ja oczywiście już schizuję, dzisiaj znowu miałam koszmar i śniło mi się, że poroniłam... to chyba podświadomy stres przed wizytą wychodzi.

Mi tez sie dzisiaj sniło poronienie, ale po przebudzeniu i kolejnym zasnieciu snilo mi sie ze karmie malenstwo i badz tu czlowieku madry...........

Słodziutka ja Cię naprawdę podziwiam Ja nie znalazlabym w sobie tyle siły.........................

Ilonka tak jak dziewczyny pisaly jak skonczy sie pierwszy okres to do gina i zpytaj meza czy tez tak ma bo jak tak to obydwoje bedziecie musieli sie leczyc..................

Ja juz tez ubralam choinke ale ja mam taka 20 cm bo nie chcialam wiekszej kupowac bo tego sie nazbiera i kto to pozniej wszystko do Polski zawiezie A tak bedzie do dzieciecego pokoiku jak znalazl.....................................................

reklama
Witam dziewczynki,,,,,,,,,,,,ja tylko na chwilkę........

Mam już kompa,,hehehe jaja radość bo mogę pisać z Wami wieczorami............ a najlepsze jest to,ze zrobiki go na gwarancji,,,,,, bałam się ,ze skapną się że było coś wylane i trzeba będzie płacić,,, a tak wymienili na gwarancji cała płytę główną i myszke,,,,ale fajnie( gwarancja kończyła się z końcem roku)...... szczęście w nieszczęściu,,,,, z pralka tez tak miałam,, siadła nam 2 tyg przed upływem gwarancji i wymienili nam cały programator,,,,,,( tak bym musiała zapłacic 500 zł)

EDYTKO.....cieszę się,że wróciłaś do nas....:-):-):-):-D:-D:-D:-D:-DMartwiłam się,,,,,,,,,,,,,,,ale strasznie podoba mi sięTwoja postawa.... i Cieszę się,że macie takiego wspaniałego lekarza który nie pozwala siępoddawać,,,, jesteś dzielna,,,i walcz,,,,, ja należędo tchurzy i wiem,że jak teraz sięnie uda........to poddam sięi więcej nie spróbuję,,,,,, jestem tchurzem i już.... ale TY walcz bo jest o kogo,,,,,,a ja mogę tylko Ci pomóc modląc sięza Was..........

Do góry