reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nowe dziewczynki witam i tulę do serducha.. Tu znajdziecie swoje miejsce.......przykro mi z powodu waszych strat... ale ja wierzę,że wkońcu każdej z nas się uda..........:-):-):-):-):-)

Wróbelku,,,,,, widzę,,że gustujemy w podobnych imionach....IGOR,,,he he Hania( rozważałam to na imie dla dziewczynki,, mam przyjaciółke o tym imieniu i jest postanowione,że na drugie dziewczynka bedzie miała Hania,,,, bo piewsze JULcia..heeh a nad chłopcem ,,mąż ma swoje i nie chce odpuścić,,,,,, on strasznie chce BORYSa,,heh a ja niebardzo,,,,,,

Alla,,,, cieszęsię że z dzidzią wszysto ok,,,,,,,i co za śpioszek heheheh.....

Kingusia......wysyłam fluidki na te pęcherzyki:-):-):-):-)~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pikselko no śliczny ten Aniołek.......wy to macie zdolności,,,,,,,:-D:-D:-D:-Djak Wiki???

reklama
DILAJLA, SELENKO,,,,,,,,,gdzie wy się podziewacie???????pozdrawiam.....

Karolka.... ja mimo wszystko jestem dobrej myśli... i trzymam kciuki......

Aga AJ,, aga irl, Alutka.....:-D:-D:-D

GAbi...;-)

Marlenko, Szafirku...... Mała, Niusia,,,,,,,Kasik.......Also,,,,,,A, Jeżyk, Gabi, Miruś,, Mordoklejko,, Dlaczegotak.........Cyniczna,,,,,,ALicja,,,,,,,,Miglak,,,,,,,,,pysia........i wszystkie nie wymienione dziewczynki pozdrawiam,,,,

Witak Kasiek,to fajnie że masz juz kompa w domu,nie mów że jesteś tchurzem,jesteś bardzo dzielna przez to co przeżyłas i przeżyła każda z nas:-)

Hej Karolka.........:-):-):-)

oj jestem,,jestemmmm,,,,,,,,,,,dalej się nakręcam,że coś nie tak,,,,,,,,,,,,,,buuuuuuuu:tak::tak:
ale widzę ,że Ty jedna na posterunku,,,,,,,,,:-):-):-):-):-)

Kasiek u mnie bedzie chyba Hanna Agnieszka a Borys nie jest najgorszym imieniem Przyzwyczaisz sie........................................................................

Karola jak tam????????????

heheh ktoś musi wartę sprawować,,heheh a ja musiałam nacieszyć się kompem,,,,,,, kurcze przez to Igor ma labe i jeszcze bajki ogląda ,,,ale jutro za to da nam pospać hehe

no ,, to piękne masz imienia.... Mi siępodoba Marcel... Ksawery.....Antek,,,, a jemu nie......on to Oliwier , Borys, Franek. Maciej,,,,,, i dogadaj się z chłopem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry