reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam wieczorowa pora :) Moze zaczne od poczatku ....

Wrobelku milo ze pogłaskałas brzuszek ode mnie:)

Alla cudowne wiesci od lekarza!!!!! No i dotego synus .......Nic tylko GRATULOWAC :)

Alutka to moze zaczniemy sobie fluidki posylac by w lipcu sie juz udało zostac "mamusiami"

Also zapewne i u Ciebie dobre wiesci beda na wiziycie u lekarza - Bede trzymac kciuki !

Ozkane tak mi przykro z Twojej straty, cale szczescie masz juz malenstwo które zapewne
powoduje ze mniej cierpisz :( Dobrze ze do Nas trafilas i do nas napisałas bo wtedy wiesz ze
nie jestes sama .SZkoda tylko ze na takim forum sie spotykamy ale wierze ze jak tylko bedziesz
mogla zostaniesz pownownie mamusia :) Wiec głowa do gory, wiem ze to nie takie proste, ale zbiegiem
czasu bedzie Ci lżej....

Pysiu równiez mi przykro z Twojego powodu :(

Co to sie dzieje - czemu grudzien jest taki pechowy :(

Edytko ciesze sie ze sie ODEZWALAS..........BO MARTWILAM SIE O CIEBIE!!!
Twój post podniósł mnie na duchu Jestes naprawde silna osoba. I dobrze ze bedziesz walczyc !!!!!
A co do Twojego lekarza - to chyba jakis "anioł".......

reklama
oj pustawo dzisiaj chyba wszystkie gotują........... w pracy mały kociołek ale jakoś właśnie się wyrobiłam ze wszystkim i mam trochę czasu na nudy.......
oby do 22:30...... ale rano o 9 znowu zaczynam.......
a tak poza tym to raczej moje życie jakieś spokojne..... może tak to już musi być........
ciekawe czy moje łobuzy ubiorą choinkę.....

cześć dziewczynki
wpadłam tylko podczytać i jak zobaczyłam edytko Ciebie zrobiło mi się lepiej,cały czas myślałam co u Was,ale teraz wiem ,że tak jak ktos już wcześniej napisał jesteś bardzo,bardzo dzielna i nie dasz się!
ściskam Was mocno kochane

Edytko przeczytałam twój post na sierpniówkach......... ja też po trzecim poronieniu zrozumiałam że nie mogę się poddać................. ale to chyba bardziej złość niż ból.... no cóż jeszcze parę lat płodnych mi zostało..... bo później to juz pozamiatane:baffled:

Carri z tymi fluidkami to niezły pomysł? Przyjmiecie mnie do swojego grona :zawstydzona/y::-D. Co do lekarza. Wiem że może dla Was wydawać się to nudne. Ale mój Wiesiu mówi że taki doktor to tylko w książce o doktorze Judymie.. pamiętacie?
A jak u Was nastrój przedświąteczny???? Choinka ubrana?Placki zrobione? Chyba na placki jeszcze za wcześnie.. chyba że takie piernikowate :-p

Alutka mówisz że obrobiłaś się już z pracą... Ty zdolna jestes, albo za mało obowiązków masz :-p:-D
Alu czy to u mnie złość czy ból??? Nie wiem. Chyba chęc pokazania ze jednak mi się uda.. że ja zrobię wszystko co umiem, co mogę. Prze cierpie niejeden zabieg.. niejedno okaleczone serce.. byleby tylko na finishu czekał upragniony cel...
Kochana.. pare lat płodnych.... jesoooo jak to brzmi :szok::zawstydzona/y::-D Dasz radę... w lipcu już dziewczynki będą pamietać gdzie mają wysyłać fludki... chyba że chcesz drużynę piłkarską..i stąd..piszesz o latach :-p
Mówisz że choinkę mają ubierać.. jejjjjjjjjjuuuuu sama sobie zrobiłam poniekąd takie swięta... bez choinki... buuuuuu ... ale nie tak miało być...nie tak.. ale już ciiiii

Ola15 nie wiem czy można nazwać to że jestem dzielna. Bałam się że nie odnajdę sensu swojego życia. Choć zawsze wiedziałam że Wiesiu nim jest!! Ale prócz niego mieliśmy inne piorytety... ehhhh... ale poddać się? Nie.. nie w moim stylu.. By potem wygarnąć sobie że mogłam a nie zrobiłam więcej..
Jak u Ciebie???

Witam wszystkie dziewczynki!!!
Wszystkie serdecznie pozdrawiam i sciskam!!!
Zagladam do was na chwilke...a tym razem mam pytanie.....wydaje mi sie ,ze dopadlo mnie jakies swinstwo....zauwazylam u siebie jakby podrazniona myszke...swedzi mnie to troszke i jest zaczerwieniona....dodam,ze we wtorek dostalam 1 okres po porodzie.Pomozcie.....:-(

Witaj Ilona. Całkiem możliwe że dopadła Cię jakaś infekcja. Niestety by ją leczyć musi Ci się skończyć @. A potem udać się do lekarza i niech stwierdzi czy to grzybica czy coś innego.
AaAaaaaa io gartuluję pierwszej @

moje chlopaki ubieraja choinke i mam chwilke dla siebie

edytko podoba mi sie Twoja postawa i sila ...tak trzymaj kochana a zlo bedzie wynagrodzone zobaczysz...

ilonko moze to jakis grzybek trza bedzie wybrac sie do gina i pobrac tabl

Witam nowe dziewczynki i mocno przytulam. Bardzo mi przykro, że i Wy musiałyście przez to przejść. Mam nadzieję, że obecność na tym forum pozwoli Wam się szybciej podnieść, mi pozwoliła zdecydowanie.

Edytko, cieszę się, że jesteś, że masz tyle nadziei w sobie. Czytam to co piszesz i musze wstrzymywać łzy, bo jesteś taka dzielna. Tak jak piszesz czasami kilka mądrych słów może wszystko odmienić i wiadomo, że ból pozostanie a złe chwile będą wracać. Cieszę się jednak, że masz w sobie tyle siły.

Ja oczywiście już schizuję, dzisiaj znowu miałam koszmar i śniło mi się, że poroniłam... to chyba podświadomy stres przed wizytą wychodzi. M musiał mnie uspokajać, że wszystko jest dobrze i że będzie dobrze. Jeszcze tylko 2 dni do wizyty i mam nadzieję, że dowiem się samych dobrych rzeczy.

Pixelka, śliczny aniołek. Kurcze dziewczyny naprawdę zdolne jesteście.

Buziaczki dla pozostałych dziewczynek!!!

reklama
Edytko no pewnie ze fluidki bedziemy posylac , i zapewne do Ciebie szybciutko dotrze:-) Kazdej z Was fluidki posle i mam nadzieje ze zadziałaja :)

Also nie wierz snom, to tylko zły sen Pamietaj o tym, bo nie potrzebnie sie denerwujesz :)

Ilonko tak jak dziewczyny pisza to zapewne jakies sparwy grzybiczne, Udaj sie do lekarza a jak nie bedziesz miala mozliwosci takiej przed swietam i to kup Tamtu Rosa - i sie tym podmywaj no i nie uzywaj mydła

Co do nastroju .... Choinki jeszcze nie mam , ale mieszkanie prawie na cacy masz wysprzatane. Prezenty prawie wszystkim pokupowane, ciasto zamówione
Bo niestety piekrniki mi nie działa jak nalezy.Karpik juz jest. Dzien przed wigilia porobie salatki.Pierogi bede miala od tesciowej takze .... jakos sie przygotowuje do swiat :):-)
Tata mój przyjedzie z Włoch na swieta takze mi pomoze...

Do góry