reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Acha,no 34 tydz. to już całkiem dobrze (ja się w 32 ur.)
Ech,żeby ta moja szyjka tyle wytrzymała:zawstydzona/y:
Alla trzymam kciuki.

Edytko wróć do nas.....:zawstydzona/y:

gabi wytrzyma wytrzyma
z moja szyjka bylo juz kiepsko i to strasznie kiepsko (TAK MI POWIEDZIAL GIN PO URODZENIU PALANT) po moim weselu mialam straszne skurcze a byl to 26 tydz ciazy Jednak dalismy rade to wszystko przetrzymac ....bo zebym wiedziala to bym lezala no ale coz bylo minelo pozniej tylko krwawienie i szpital 4 dni na patalogi ciazy nogi do gory zero wstawania wiec pozostal basen i synek przyszedl na swiat....teraz wiem ze lezenie mnie nie ominie
buzka ide konczyc obiad

a i jeszcez jedno apeluje dziewczyny jak macie jakies skurcze czy jakies inne sygnaly jedzcie odrazu do szpitala nie czekajcie ze moze to minie...moja siostra czekala do ostatniej minuty bo nie wiezrzyla ze to juz sie zaczelo ...dostala leki na rozwoj pluc maluszka ale za pozno lek nioe zdazyl sie wchlonac i maly ma teraz caly czas problemy z plucami Moj synek mimo ze urodzil sie mniejszy takich problemow nie mial lek zdzialal cuda
ale oczywiscie nikomu nie zycze wczesniejszych porodow tylko szczesliwych 9 miesiecy

Witajcie....
Kasiek....co za "wystrzałowe"posty......dzięki za pocieszenie....
Edytko....tulę!
Selenko....jak samopoczucie?
Cyniczna.....!!!!!??
Mała....czekamy na wieści......
Niusia...śliczne te aniołki....zdolna kobietka....
Allaa....kciuki zaciśnięte,duzo zdrówka dla Taty.....
Gabi....wytrzymasz i będzie dobrze......ja tez z Gosią dostałam sterydy...chyba pół godziny przed "cięciem".....
Syluś....;-)....
Aga Ir....trochę więcej optymizmu....i wypoczynku.....

Wonka,Abereska,Alutka,Alicja,Beti,Pyzunia,Also,Mirka,Mordoklejka,Ona,
Ola,Agi,Doka,Carri,Kasiek,Karola,Kinguś,Szafirek,Guska,Dilajla,Wróbelek,
Marlenka,...i wszystkie niewymienione tulę i pozdrawiam....

prezenty chyba juz mam wszystkie....zostały słodycze...i koniec latania po sklepach....wkońcu......

reklama
hej dziewczynki!

u mnie powoli rozkreca sie nastrój swiąteczny! upiekłam dzis keksik...mruga do mnie kolorowymi oczkami z rodzynek i moreli!!

nie jestem w stanie jak edtyka napisac do kazdego chociaz po zdaniu...ale tule was wszustkie do serduszka...

coraz mniej czasu bede miała przed swietami-jutro do lekarza-podgladac maluszka, w niedziele do rodziców-zawiesc paczuszki, poniedziałek i wtorek w zastraszającym tempie miną....gotowanie, lepienie uszek, ubieranie choinki....same wiecie jak to jest...

tak wiec...na nadchodzące swięta życzę Wam wszystkim spokoju-co serca ukoi, nadziei-co je na nowo wypełni, i radosci - zeby wypełnione nadzieją serca rozgrzac...zyczę wam swiąt pachnąchych piernikami i choinką,pysznyego karpika i barszczyku mrugającego oczkiem tudziez uszkiem, masy paczuszek pod choinką-tak zeby kazdy znalazł pod nią to o czym marzy....zeby dzieci się smiały a dorośli zeby ze sobą rozmawiali...zyczę wam po prostu takich swiąt o jakich marzycie!!!

Do góry