Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Dziękuję...w swoim imieniu za śliczne zyczonka.....Wam również zyczę spokojnych i radosnych Świąt....spełnienia marzen.....
Nie przemęczaj sie .....
Nie przemęczaj sie .....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wierzyłam, że po kilku tabletkach może być taka różnica. ;-)Kinguś same dobre wiadomości, to do dzieła.
O jejku dobrze, że nikogo nie skaleczyło.Hej,chciałam sie pochwalić,że piękną choinkę mamy,ale przed chwilą....Choinka bęcla...dwa razy.
Super:-) Może wkleisz zdjęcie ;-)Z pozytywów - maluszek pięknie rośnie ma już 71 cm !!! i waży ok 7,7 kg , siada , bawi się stópkami , gaworzy , przewraca z plecków na brzuszek i z powrotem i jest chyba najradośniejszym chłopczykiem na ziemi - taki chichrotek z niegouwielbia swoje zabawki , a jak chce spać to przytula lewka i usypia . A i śmiesznych rzeczy - daje rączkę do całowania
Jest przekochany !!!
Nie mam pojęcia ale wystarczy mi jedno i aby zdrowe byłoKINGUŚ..... piekne pecherzyki,, ale tez mam pytanie jak wróbelek,, to znaczy że szanse na blizniaki,,,, heheh no to do dzieła kochana,, trzymam kciuki,,,,,,,,,
:-) No to już gotowi jesteście na świętaw domu juz choinka ubrana,,,,,,, mały czeka na Mikołaja,,,,
Czekam na wieściProszę dzis o kciuki za wizytę....
O to mocno zaciskam kciukiKasiek mam testować w nastepny poniedziałek. Dwa testy juz przygotowane leżą w szafce![]()
I jaki efekt? zadowolona?Moje drogie ja sie żegnam narazie lecę do fryzjera robic sie na bóstwo.... Zobaczymy co z tego wyjdzie... czy mnie mąż pozna jak wrócę![]()
Fajnie, że masz apetyt, po Twoich postach to ja zawsze do lodówki biegnę ;-)jestem;
NAWET DZIS NIE BYLO BLEEEE HEHEH
My też już mamy wszystko, tylko czekać na św. Mikołaja ;-)wpadam tylko na moment
Byłam na zakupach i mam już chyba wszystkie prezenty.
Dobrze, że się wszystko regulujehej dziewczynki a ja dzis czuje sie bleeee przyszla @ widze ze mi sie juz wyregolowal cykl po tej histeroskopi bo dostalam @ po 28 dniach wiec wracam do normy
Ja to nie lubię biegać po sklepach jak jest dużo ludzi. My w tym roku wcześniej zaczęliśmy kupować i mamy już z głowy.:-)prezenty chyba juz mam wszystkie....zostały słodycze...i koniec latania po sklepach....wkońcu......