reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej dziewczynki a ja dzis czuje sie bleeee przyszla @ widze ze mi sie juz wyregolowal cykl po tej histeroskopi bo dostalam @ po 28 dniach wiec wracam do normy

marzenka caly czas myse czy tak dla jaj nie wystawic na allegro ale jakos odwagi brak
doka pomysly czerpie z głowy :-) i potpatruje troche z netu
kasiek badan narezie nie robie bo kasy brak ale w styczniu musze juz zrobic te hormony
nie moge sie dodzwonic do poradni genetycznej w sprawie wynikow zaraz sprobuje jeszcze raz
Edytko wracaj plosie :-( martwie sie o ciebie

reklama
hehe agus teraz to sa prezenty a nie jak kiedys ze dostalo sie mandarynki i slodycze a dzieci sie cieszyly

moj pies dostal piekny kosz do spania a ja wybralam brazoletke na reke wiec M polecial po cichaczu i kupil ...ale jestem zadowolona...
a ja dla M kupilam golarke i cos jeszcze dokupie i zostanie jeszcze tylko kupic prezenty dla dzieci braci i chrzesniaka ale to juz w niedziele pojedziemy

ide robic obiad ...bede podczytywc co tu skrobiecie

pati wystaw koniecznie

tak to jest...dobrze ze moje dzieciaki od poczatku przyzwyczajalam ze nie mozna miec wszystkiego niestety....zwlaszcza w polsce:)...tutaj troche inaczej jest ale tez nie maja tego wszystkiego co by chcialy...ja zawsze twierdze ze nikt nikomu nie daje nic za darmo...na wszystko trzeba zapracowac w taki czy inny sposob

melduję że ja już po obiadku i idę poleżeć.....jakieś lenistwo mnie ogarnęło.....

Marzenko powiedz ty te nowe badania robisz mimo że zespół antyfosfolipidowy wyszedł ujemny? ja już chyba też czepiam się wszystkich badań a o takim nie słyszałam......

ale gapa ze mnie, zapomniałam napisac, ze poprosze o kciuki o 17;45- nie wiem czy dam rade napisac od razu po wizycie bo jedziemy do moich rodziców, a w domku bedziemy pozno ale sie postaram.
Moj tata miał wypadek w pracy, spadł z drabiny, i głową uderzył o grzejniki...Ma osiem szwów na wardze, podmite oko i poł twarzy spuchnietej......Jedziemy go odwiedzic

reklama
Do góry