reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc Dziewczynki!
Ciezko mi bardzo....W nocy nie mogłam spac, mysłałam o Edytce...Łzy mi ciurkiem leciały...Na jutro miałam miec termin porodu pierwszego Aniołka.....jutro ide do lekarza....boję się.....

reklama
Alla,trzymaj się.
Pixela,chodziło mi o mm,a nie o tyg.,Jeżyk mi pisała,ale nie tu na wątku;-)
A jak Wiki?

Słodziutka,wróć do nas.............................................

Wiki chyba lepiej, własnie wszamała żółtko, i trochę mi eska, dam jej serek zaraz .... choc cięzko mi cokolwiek mówić, bo juz niby miało byc lepiej we wtorek a tu ciach wczoraj ...

AAAAAAAA Jezk a mieszkanko wynajelam w Radgoszczy To w stornę Drezdenka kilka km od Międzychodu Jeszcze go nie iwdzialam ale mama mowi ze sa 2 duze pokoje i duza kuchnia wiec dla nas w sam raz!!!!!!!!!!!!!!!! A do tego dochodzi piwnica i garaz Czynsz to 450 dla spoldzielni i 150 dla wlasciciela To na tutejsze warunki bardzo malo bo Międzchodzie nie ma mieszkan i za mala klitke licza sobie 1000 zl czynszu

Ach dziewczynki ja też ciągle myślę o Edytce i tak mi smutno.

Alla, kochana ja mam wizytę w poniedziałek i też już się denrwuję. Ale miejmy nadzieję, że będzie wszystko dobrze.

Pixelka, cieszę się, że z Wiki lepiej, oby już nie wymiotowała i nie miała rozwolnienia.

Aga_Irl to czekamy na wyniki.

Dziewczynki....
Ja tez w nocy nie mogłam spać,łzy same cisnęły się do oczu....
Edytko....Tulę Cię z całych sił.....
[*].....
Wonka....dobrze jest wierzyć w cuda bo czasem się zdarzają....
Allaa...przytulam,nie zadręczaj sie bedzie dobrze...
Doka...miło,ze jesteś....
Selenko....;-)
Gabi....wytrzymasz,dzielna z Ciebie kobietka....
Syla...dzięki....
Aga Ir....a moze jednak sie udało.....?
Also,Alutka,Alicja,Cyniczna,Guska,Dilajla,Abereska,Pyzunia,Beti,Ilona,
Mirus,Mordoklejka,Mała,Niusia,Szafirek,Wróbelek,Enka,Ona,Agi,Ola,
Katrin,Kinguś,Karolka,Pixela,....i niewymienione dziewczynki....pozdrawiam

Jest mi smutno i zle.......ale widzę,ze nie jestem sama.......................

Stoję na wzgórzu
nad przepaścią
Widzę mgłę a pod nią
swoje życie....
Czym,że ono jest dla mnie
Udręką?
Utrapieniem?
a może już tylko wspomnieniem...
Spoglądam raz jeszcze
widzę odbicie swego serca
jest ranne przez życie mu dane.....
Wylecz je proszę!
Och życie moje
Chcę kochać,śnić,marzyć
Bądż mym przyjacielem...
Nie odchodz,nie zostawiaj mnie samej...
Ja czuję i tęsknie
Wygoń zło ode mie!
Och zycie
Daj mi nadzieję.............!

Edytko,,,,,,,,,,,,,,,,,strasznie mi przykro,, nie umiem nic powiedzieć, ,jestemzła na to co się dzieje......................moge tylko byc z TOba i mocno utulić,,,,,,,
[*] boli i mnie,,,,,,,,,,,,,,

hejka...
jestem na chwilke...
normalnie bleee mi od rana....okropienstwo....zrobilam spagetti takie pyszne bylo zjadlam pol porcji i pooooszloooo wszystko....wrrrrrr.....i tego wlasnie w ciazy nie lubie.....

reklama
Do góry