reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
uciekam zrobic M kanapki bo jutro do pracy na rano idzie chociaz jeszcze nie wrocil z popoludniowki ale............................ Trzymajcie sie
Carri brzuszek obowiazkowo poglaskany od kazdej z was :):):):)

Wróbelku co tu dużo mowić............
moja znajoma zadzwoniła że właśnie urodziła zdrowego chłopczyka................i całe szczęście że zdrowy.........,ale to była dziewczyna puszczals.....ze tak powiem,kto chciał to ją miał,i ona wcale nie chciala tego dzidziusia,a mało tego wogóle nie dbała o siebie w ciązy itd.cieszę sie i zarazem jest mi smutno :-(bo ja z moim D staralismy sie o dzidziusia ponad rok,no ale cóż................................niestety:-(

Ostatnia edycja:
Uciekam spac ............... Slodziutka to bedzie zapewne dla Ciebie ciezka noc:-(.... Mije w sobie sile - i prosze Cie tylko nie poddawaj sie !!!!!!!!!!!!

Wszytskim mamom zycze spokojnej nocy i oby Wasze dzidzie (fasoleczki) daly Wam pospac....:-)

DOBRANOC

Słodziutka łącze się z Tobą w bólu, nawet nie wiesz jak mi przykro, dlaczego Ty?? To Ty większość z nas przeciez wspierałaś, pomagałaś przetrwać ten ciężki czas... Brak mi słów:-(.

czesc dziewczynki,

znowu w nocy słabo mi sie spało co 1-2 h pobudka, zjadłam cos ale usnac było ciezko....i ciagle jest mi smutno , ech to zycie takie niesprawiedliwe...

Wiki nocke przespała, zjadła 2 butle mleka i biega zadowolona po domku.A ja tylko patrze czy ten jej brzuch znowu na wielkosć balonika nie spuchnie i czy blee nie bedzie. Była u nas wieczorem lekarka, mówila by na razie małej nie przywozic, bo odwodniona nie jest, jest żywa, zadowolona i ma nadzieje, ze to była jednorazowa niestrawnosc jeszzce po chorobie-takie resztki i dzis juz bedzie dobrze. Oby Oby.

Mały odprowadzony do przedszkola ja jem śniadanko i poczytam co napisałyście.

Wczoraj miałam usg i robione badania mocz morfologia i test obciążeniowy 75 a potem już na nic siły. Jak to wszystko od 4 lat się pozmieniało z kacperkiem przy teście pobrali mi krew wypiłam glukozę i po godzinie znowu krew i do domu a było to przecież tylko 4 lata temu!!!! A teraz pobrali krew czekam godzinę wołają żeby wypić glukozę, czekam po niej znowu godzinę potem pobierają krew i czekam znowu godzinę no i po godzinię musze znowu zrobić siusiu i znowu pobierają krew, trzy godziny w poczekalni, naprawdę byłam w szoku że tak to teraz wygląda:szok::szok:.
Wyniki były już po południu ale że ja robię tam gdzie będę rodzić a to jest w innym mieście to odbiorę dopiero we wtorek jak mąż będzie jechał do pracy drugiej.

Na usg wszystko super mały (chyba zostanie Cyprian:biggrin2:) był grzeczny jak nigdy a to dlatego że głodny i podsypiał ale jak pani zaczęła go badać i mierzyć to zaczął swoje harce. Rośnie nam zdrowa mała kluska waży już 2260.

Dzisiaj idę do przedszkola na jasełka odstroiłam mojego synusia i będę podziwiać co on tam wyprawia.

reklama
słodziutka :-:)-:)-:)-( tak mi przykro naprawdę nie wiem co powiedzieć, napisać.

pixella dużo zdrówka dla córeczki

gabi
czyli ogólnie nie jest źle. Pocieszę się bo teraz patrzyłam w kartę że ja w tej ciąży miałm 25mm w 16tc i zobacz jak daleko zaszłam Tobie też się uda na 100%

wróbelek mi też się wydaje że to pomyłka z tym rachunkiem. A byliście wyjaśniać.?
I jak dobrze pamiętam to Ty jesteś z Międzychodu?? a dgdzie wynajęliście domek? Może jak wszystko się uspokoi i unormuje to się spotakmy na kawce bo mieszkamy dość blisko siebie

Do góry