reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
AgnieszkaAj śliczy wiersz

Aga to super że mdłości są tak trzymać

Edytko tak bardzo mi przykro:-(

A u mnie antybiotyk i leżenie w łózeczku wczoraj gorączka 39 dziś naszczęście spadła ale mam straszny kaszel i boli mnie juz od niego całe podbrzusze
Ale myśle że antybiotyk pomoże choć biore go niechętnie

oj Dilajla współczuje..
Aga u nas taka mgła a ja mam taki maraton po pracy,w związku z remontem i inwentaryzacjami muszę pooddawać towar ,który mi został a sklepy oddalone tak ok 60km od mojego domu i czuję,że wrócę o 23 do domu..

odpowiadajac na twoje pytanie carri to wiesz....po pierwsze nie mam jeszcze tej licencji po drugie ten samochod tez jeszcze nie jest kupiony....w ciazy jestem to fakt ale nie moge poporzadkowywac wszystkiego tylko dlatego ze jestem w ciazy....byc moze teraz uda sie zakonczyc te ciaze porodem ale dziewczynki uwierzcie mi ze ja choc mysle pozytywnie musze tez liczyc sie z tym ze za jakies kilka tygodni wydarzy sie znowu to samo co 3 poprzednimi razami....niestety,.....smutne ale prawdziwe....dlatego ciesze sie z kazde chwili tej ciazy,ale tez mam swiadomosc ze ta radosc moze szybko sie skonczyc....co ma byc to bedzie....na razie nie przejmuje sie niczym...wszystko sie pouklada....albo lepiej albo gorzej....poczekamy zobaczymy

reklama
Do góry