reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Madzik, przytulam Cię mocno. Bardzo mi przykro, że i Ciebie to spotkało.

Wróbelku, może to jakaś pomyłka, mam nadzieję, że tak jest, bo rachunek rzeczywiście ogromny.

Aga_Irl, cieszę się, że fasolka jest. To czekamy teraz na następne usg. Trzymam kciuki za egzamin.

Też się martwię o Słodziutką.

Buziaczki dla Was dziewczynki.

reklama
ja uciekam kochane jeszcze sie poucze.....
moze jeszcze dam wam znac jak mi poszlo.....
wiem ze bedziecie trzymac kciuki za mnie i to prawda....nigdy w zyciu nie trzymalo za mnie kciukow tyle osob...
papatki

Aga fasolka jest śliczna trzymamy z mężem kciuki za Ciebie i żeby to był chłopczyk oczywiście ale nie ważne co będzie byle było zdrowe :) a egzamin na pewno pójdzie świetnie :happy:
Wszystkim dziewczynom dziękuję za wsparcie i słowa otuchy. Wierze że szybko dojdę do siebie i za kilka miesięcy będę się cieszyć z wami moją fasolką ;-)

reklama
O Boże nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlaczego Słodziutka??????????? Dlaczego w ogole ktoras z nas???????????:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Dziewczyny ja juz nie przejmuje sie tym glupim rachunkiem wazne zeby z malenstwem bylo ok M dzwonil i tez tak mowil i powiedzial zebym sie nie denerwowala bo dzidzi zaszkodze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madzik kochanie trzymaj się i pisz do nas jak najwiecej!!!!!!!

Aguś Ir Trzymam kciukasy słodkie to malenstwo..................

Słodziutka :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Łączę się z Tobą w bólu ..............

Do góry