reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Madzik, przytulam Cię mocno. Bardzo mi przykro, że i Ciebie to spotkało.

Wróbelku, może to jakaś pomyłka, mam nadzieję, że tak jest, bo rachunek rzeczywiście ogromny.

Aga_Irl, cieszę się, że fasolka jest. To czekamy teraz na następne usg. Trzymam kciuki za egzamin.

Też się martwię o Słodziutką.

Buziaczki dla Was dziewczynki.

reklama
ja uciekam kochane jeszcze sie poucze.....
moze jeszcze dam wam znac jak mi poszlo.....
wiem ze bedziecie trzymac kciuki za mnie i to prawda....nigdy w zyciu nie trzymalo za mnie kciukow tyle osob...
papatki

Aga fasolka jest śliczna trzymamy z mężem kciuki za Ciebie i żeby to był chłopczyk oczywiście ale nie ważne co będzie byle było zdrowe :) a egzamin na pewno pójdzie świetnie :happy:
Wszystkim dziewczynom dziękuję za wsparcie i słowa otuchy. Wierze że szybko dojdę do siebie i za kilka miesięcy będę się cieszyć z wami moją fasolką ;-)

reklama
O Boże nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlaczego Słodziutka??????????? Dlaczego w ogole ktoras z nas???????????:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Dziewczyny ja juz nie przejmuje sie tym glupim rachunkiem wazne zeby z malenstwem bylo ok M dzwonil i tez tak mowil i powiedzial zebym sie nie denerwowala bo dzidzi zaszkodze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madzik kochanie trzymaj się i pisz do nas jak najwiecej!!!!!!!

Aguś Ir Trzymam kciukasy słodkie to malenstwo..................

Słodziutka :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Łączę się z Tobą w bólu ..............

Do góry