reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ojej słodziutka :-(...Edytko, straszne wieści :-(

mala mi własnie cała sypialnię zarzygała :-( ech takie smutne wieści a ja tu jeszzce sajgon mam,,,znowu zmywam i piorę

reklama
juz nie wiem sama, wczoraj było dużo lepiej a dziś znowu....:-( ugotowałam jej kluski i je paluszkami taka wygłodniała, cos czułam, ze z nia nie dobrze, miała strasznie duzy spuchniety brzuszek, myslałam,ze zrobi kupke może i zagazowany a tu ciach i wszystko na podłodze...a własnie byłysmy ubrane do wyjśia na dwór :wściekła/y:...jutro chyba podjade z nią do szpitala by ją obejrzeli

Tak Pixellko idz z nia do szpitala TAk mi was szkoda
A ja caly czas placze Słodziuka nie wiem co wiecej powiedziec........

A wiecie co mnie najbardziej boli to dziecko ktore matka urodzila kiedy byla kompletnie pijana Wiem co jeszcze niedawno pisalam sama ale teraz .................................

powiedzcie mi prosze czy to normalne,ze mnie tak strasznie jajniki bola??
od poronienia minelo 27dni a mnie tak boli jak przed @ tylko 100 razy mocniej:confused::confused::confused:
powiedzcie dziewczynki jak u Was bylo:confused:

reklama
Do góry