reklama
madzik, edytko tak bardzo mi przykro :-( zapalam swiatelka dla Waszych skrzydlatych kruszynek... Wiem kochane co czujecie, i jak bardzo cierpicie...Lacze sie z Wami w bolu i zycze duzo wiary i nadziei. Nie poddawajcie sie kochane!
agnieszka_irl mocno trzymam kciuki za egzaminki , koniecznie daj znac jak poszlo no a co najwazniejsze, gratuluje slodkiej fasolinki :-) Niech zyczenia sie spelnia i bedzie to Pan Fasol, jednak grunt by Maluszek byl zdrowy, donoszony i rozowiutki:-)
Pozdrawiam reszte bez wyjatku
agnieszka_irl mocno trzymam kciuki za egzaminki , koniecznie daj znac jak poszlo no a co najwazniejsze, gratuluje slodkiej fasolinki :-) Niech zyczenia sie spelnia i bedzie to Pan Fasol, jednak grunt by Maluszek byl zdrowy, donoszony i rozowiutki:-)
Pozdrawiam reszte bez wyjatku
Słodziutka jedyne co mogę zrobic to mocno cię przytulic.Modliłam się za ciebie i fasolkę ale Bóg znowu chciał inaczej,nie ma słów które by cię pocieszyły,wypłacz ból a przede wszystkim bądz z nami bo to najlepsza terapia.
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Nie mam słów Edytko...jest mi bardzo przykro...tule Cię mocno do serduszka....niestety nic więcej nie potrafię napisac....
Czy zycie ma sens.......................................................................................
Czy zycie ma sens.......................................................................................
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
Edytko jest mi tak strasznie przykro myślałam że to już nam się nie przydarzy myślałam ze ze starej brygady na bb to ja zakończyłam limit nieszczęść na ten rok niestety los jest okrutny .... niech ten rok się już skończy dość już złego się wydarzyło....
reklama