reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

zgadza sie dosia...dziekuje za kciuki....mam nadzieje ze jak wszystkie bedziecie trzymac to mi sie uda....w koncu ile razy ma byc zle heheh...poza tym ja w czepku urodzona podobno:):):)....
i nawet dosc czesto mi sie cos trafia....ja bylam na pokazie poscieli welnianej kiedys z moim mezem to mowie mu ze cos wygram a on ze marne szanse...heheh...i wyglama :):):) wygralam tez wycieczke do hiszpanii,i z krzyzowek wiele nagrod i paczki w gazecie na tlusty czwartek.....tylko w totolotka trafic nie moge heheh.....w mulit kiedys mialam chyba 6.....a w duzego to tylko 4.....ale coz...moze kiedys mi sie trafi heheh

reklama
to rzeczywiscie masz szczecie. mi nigdy nie udalo sie nic wygrac, ale tez raczej nie gram ani w lotka, ani nie wysylam zadnych kuponów...

Agus ja bym chciała nie panikowac ale ja z natury pesymistka jestem i czarne mysli do głowy same przychodzą....
Pixelko u mnie tez mocno brzuszka nie widac i oczywiscie sie tym martwie....od poczatku ciazy przytylam tylko 3 kg....

allaa..ja na razie 3 schudłam,
jej juz nie mam siły ciagle tych kup wycierać, ale rozumiem, ze Wike boli brzuszek ...nic od rana nie zjadła...a już 16 ta :-( i 4-ta kupa :zawstydzona/y:

reklama
ech szkoda bo dzieciak sie meczy...to nie to co dorosly...silniejszy organizm i jakos to zniesie....
moje dzieciaki i my kiedys tez mielismy rotawirusa ale jakos nie pamietam zeby bylo az tak zle....i lekarz dawal jakies saszetki do picia na odwodnienie ale co to bylo to juz nie pamietam niestety.....

Do góry