reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
to ja juz uciekam....
narazie kobietki i do jutra
narazie kobietki i do jutra
papa
pixella tak jak pisze gabi wiem ze serce boli jak dziecko chce mleczko czy cos czego nie moze ...ja tez to przechodzilam ale z doswiadczenia wiem teraz nie dawno jak dziecie ma 10 lat ze nie powinnam bo jest jeszcze gorzej ...tyle ze nigdy nie trwalo to tak dlugo
pixella tak jak pisze gabi wiem ze serce boli jak dziecko chce mleczko czy cos czego nie moze ...ja tez to przechodzilam ale z doswiadczenia wiem teraz nie dawno jak dziecie ma 10 lat ze nie powinnam bo jest jeszcze gorzej ...tyle ze nigdy nie trwalo to tak dlugo
Cześc dziewczyny.
Pixella współczuję z tym choróbskiem,ale mam nadzieję,że jutro juz będzie lepiej.
A ja mam znowu doła,za chwilę tu sama zostanę do testowania,chociaż czy to ma sens,kreska jest a @ i tak przychodzi.
Mam ochotę na zapiekankę a mój M sobie zasnął,nie mam odwagi go budzic,żeby zajechał
Pixella współczuję z tym choróbskiem,ale mam nadzieję,że jutro juz będzie lepiej.
A ja mam znowu doła,za chwilę tu sama zostanę do testowania,chociaż czy to ma sens,kreska jest a @ i tak przychodzi.
Mam ochotę na zapiekankę a mój M sobie zasnął,nie mam odwagi go budzic,żeby zajechał
kinguś
Nie poddam się
Jak biorę ten lek na noc to jest ok i tak będę robić.Kinguś więc może faktycznie po tych lekach coś się kipesko czujesz? Hmmm co by Ci doradzić. Zaczekaj może jeszcze troszkę ale jak będziesz się źle czuć to warto pomyśleć o zmianie na inny lek.
Jak w pracy? Już całkowicie zaaklimatyzowana?
W pracy dobrze :-)
Teraz myślę czy moje jajniki wezmą się do roboty...
Pixellko biedna ta Twoja córcia :-( Mam nadzieje, że nie będzie się już tak męczyć. Postaraj się zadbać też o siebie skarbie
Zobacz załącznik 104778
a to dla was dziewczynki
Super szczególnie ten drugi obrazek
Witaj. Na pewno wszystko będzie dobrze Ja też będę pewnie panikować jak uda mi się zajść w ciążę ale trudno nam się dziwić.witam was wszystkie i kazda z osobna. podczytuje Was dosc czesto, ale jakos nie mialam odwagi pisac. zrobila sie ze mnie straszna panikara. ale w koncu sie odwazyłam, zapisalam sie nawet na lipcóweczki. tak, nadal nie moge w to uwierzyc. termin mam na 23 lipca. dla tych aniołkowych mamuś które mnie nie znaja, przedstawie moja historie.
Dziewczyny proszę o pomoc, sama nie wiem co mam myśleć teraz mam 2@ ale jest jakaś dziwna tzn. tylko ciemny śluz zero krwawienia i to nawet za bardzo na zewnątrz się nie wydostaje Bóle miałam jak przy @
Byłam u ginki to mówiła, że może być tak bo małe endometrium narosło albo że jeszcze @ przyjdzie.
Pogubiłam się w tym wszystkim, jak podobne doświadczenia to napiszcie proszę.
kinguś
Nie poddam się
Ja też mam ochotę na zapiekankę. Mój M się pochwalił, że w pracy jadł i narobił mi ochotyMam ochotę na zapiekankę a mój M sobie zasnął,nie mam odwagi go budzic,żeby zajechał
ech dzieki dziewczynki za wsparcie, może ten enterol pomoże bo od 4tej 3 kolejne wodne kupki zaliczyłam...a do konca dnia jeszcze kilka godzinek zostało...wiki zjadła kluski i wypiła m rosół z talerza....ale ten rosół wvcale jej niw pomoże na te kupki :-(..dam jej jeszzce lacidofil i jeden enterol na noc...
jutro ma byc lepszy dzień :-)...a do czwartku zostanie jeszzce 2 dni :-) i zobacze fasolke i moze Wiki juz bedzie zdrowa bo schudła 700g i spadła ponizej 25 centyla wagowo..a przy jej nedznym apetycie nadrobic bedzie ciężko...chyba jeszce po żadnej chorobie nie wróciła szybko do wczesniejszej wagi.....
jutro ma byc lepszy dzień :-)...a do czwartku zostanie jeszzce 2 dni :-) i zobacze fasolke i moze Wiki juz bedzie zdrowa bo schudła 700g i spadła ponizej 25 centyla wagowo..a przy jej nedznym apetycie nadrobic bedzie ciężko...chyba jeszce po żadnej chorobie nie wróciła szybko do wczesniejszej wagi.....
Ostatnia edycja:
reklama
kinguś
Nie poddam się
Pixellko mam nadzieje, że te leki pomogą
A Ty jak się czujesz? Pewnie jesteś wymęczona.
Chyba nikt nie pamięta już swojej 2 @ po poronieniu ;-) Mam tylko nadzieję, że ta moja dziwna @ nie przekreśla moich szans w tym cyklu.
A Ty jak się czujesz? Pewnie jesteś wymęczona.
Chyba nikt nie pamięta już swojej 2 @ po poronieniu ;-) Mam tylko nadzieję, że ta moja dziwna @ nie przekreśla moich szans w tym cyklu.