reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

alutka milej pracy ,,,ale masz fajnie ze mozesz z Nami poklikac

aga spoko ,,,a co to 12 kg Ja w ciazy przytylam 20 kg i dalam se rade a taki mieczak ze mnie

reklama
papa

pixella tak jak pisze gabi wiem ze serce boli jak dziecko chce mleczko czy cos czego nie moze ...ja tez to przechodzilam ale z doswiadczenia wiem teraz nie dawno jak dziecie ma 10 lat ze nie powinnam bo jest jeszcze gorzej ...tyle ze nigdy nie trwalo to tak dlugo

a najgorsze jest chyba to, ze od tych kup, wymiotów itd i mi sie jesc odechciewa....mogłabym nic nie gotowac i nic nie jeść...choć brzuch woła ammmm..ja na nic ochoty nie mam

Oj Pixela wiem.Ja przez 1,5 roku tak miałam,nie mogłam nic przełknąć,bo jak mam sie obżerać,a dziecko głodne,chore:baffled:
Ale zjedz dla tego maluszka w brzuchu.
U Was to wirus,przejdzie za kilka dni:tak:

Cześc dziewczyny.

Pixella współczuję z tym choróbskiem,ale mam nadzieję,że jutro juz będzie lepiej.

A ja mam znowu doła,za chwilę tu sama zostanę do testowania,chociaż czy to ma sens,kreska jest a @ i tak przychodzi.

Mam ochotę na zapiekankę a mój M sobie zasnął,nie mam odwagi go budzic,żeby zajechał:-D

Kinguś więc może faktycznie po tych lekach coś się kipesko czujesz? Hmmm co by Ci doradzić. Zaczekaj może jeszcze troszkę ale jak będziesz się źle czuć to warto pomyśleć o zmianie na inny lek.
Jak w pracy? Już całkowicie zaaklimatyzowana?
Jak biorę ten lek na noc to jest ok i tak będę robić.
W pracy dobrze :-)
Teraz myślę czy moje jajniki wezmą się do roboty...

Pixellko biedna ta Twoja córcia :-( Mam nadzieje, że nie będzie się już tak męczyć. Postaraj się zadbać też o siebie skarbie :tak:

Super szczególnie ten drugi obrazek :-D:-D:-D

witam was wszystkie i kazda z osobna. podczytuje Was dosc czesto, ale jakos nie mialam odwagi pisac. zrobila sie ze mnie straszna panikara. ale w koncu sie odwazyłam, zapisalam sie nawet na lipcóweczki. tak, nadal nie moge w to uwierzyc. termin mam na 23 lipca. dla tych aniołkowych mamuś które mnie nie znaja, przedstawie moja historie.
Witaj. Na pewno wszystko będzie dobrze :tak::tak: Ja też będę pewnie panikować jak uda mi się zajść w ciążę ale trudno nam się dziwić.

Dziewczyny proszę o pomoc, sama nie wiem co mam myśleć teraz mam 2@ ale jest jakaś dziwna tzn. tylko ciemny śluz zero krwawienia i to nawet za bardzo na zewnątrz się nie wydostaje :zawstydzona/y: Bóle miałam jak przy @
Byłam u ginki to mówiła, że może być tak bo małe endometrium narosło albo że jeszcze @ przyjdzie.
Pogubiłam się w tym wszystkim, jak podobne doświadczenia to napiszcie proszę.

ech dzieki dziewczynki za wsparcie, może ten enterol pomoże bo od 4tej 3 kolejne wodne kupki zaliczyłam...a do konca dnia jeszcze kilka godzinek zostało...wiki zjadła kluski i wypiła m rosół z talerza....ale ten rosół wvcale jej niw pomoże na te kupki :-(..dam jej jeszzce lacidofil i jeden enterol na noc...
jutro ma byc lepszy dzień :-)...a do czwartku zostanie jeszzce 2 dni :-) i zobacze fasolke i moze Wiki juz bedzie zdrowa bo schudła 700g i spadła ponizej 25 centyla wagowo..a przy jej nedznym apetycie nadrobic bedzie ciężko...chyba jeszce po żadnej chorobie nie wróciła szybko do wczesniejszej wagi.....

Ostatnia edycja:
reklama
Pixellko mam nadzieje, że te leki pomogą
A Ty jak się czujesz? Pewnie jesteś wymęczona.

Chyba nikt nie pamięta już swojej 2 @ po poronieniu ;-) Mam tylko nadzieję, że ta moja dziwna @ nie przekreśla moich szans w tym cyklu.

Do góry