reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja juz po drugim obiadku i chumorek lepszy, bo M wrocil z pracy z wielkim bukietem róż dla mnie....:-):-):-):-)
Aniu wiem, ze juz nie masz sił ale bądź dzielna, moze rzeczywiscie do szpitala trzeba jechac na kroplówke, zeby mała sie nie odwodniła..

allaa fajnie masz....i kwiatki i obiadek.....ja zrobilam sobie wlasnie znowu herbatke z mlekiem i kanapki z serkiem topionym.....normalnie mam dzis glodomorowy dzien....normalnie co zjem to mnie ssie....wrrrr

witam

a ja wlasnie niedawno wrocilam ...bylam z kolezanka na spotkaniu wypilysmy piwko i pogadalysmy jaka stare dobre znajome (dodam ze kolezanka jest o 20 lat starsza)

agus jedz kochana chociaz w ciazy mozna...

cześć dziewczyny
a ja gdzie? oczywiście w pracy ale jakoś już najważniejsze rzeczy zrobiłam i mam chwilę na lenistwo.....
Agusia to jedz na zdrowie!!!!!!! tak jak mówi Marzenka..... odchudzanie później:-D

idę się przejść
zajrzę później

reklama
Hej,Pixela,biedna Wiki.Wiesz moje dziecko miało sraczkę (10 kup dziennie) przez...1,5 roku:szok: Wiązało się to z podejrzeniami o poważne choroby i takie tam.Sama nie wiem jak to przeżyliśmy.W każdym bądź razie wiem,co to sraka.Nie raz było 1 dzień lepiej,a potem znowu,normalnie zagladałam w pieluchę i depresję wpadałam:zawstydzona/y:
Enterolu,czy laktoralu czy coś podobnego możesz dać więcej niz zalecają,nawet kilka saszetek,nie zaszkodzą.Ja to rozrabiałam kilka saszetek na raz i dolewałam do picia (bo i tak część na ściankach zostawala dlatego więcej) i tak do każdego picia.I ryż.Może sinlac.Gotowaną marchewkę.Najgorzej,ze dziecko nie koniecznie chce takie rzeczy przecież.Możesz sprobować dać jej też gorzką czekoladę.
dobrze,ze skonsulotowałas z lekarzem.Ale z doświadczenia wiem,że po za kroplówką nawadniajacą,to nic takiemu małemu dziecku nie dadzą.Także oby piła w domu i czekać.:baffled:
A i odpuść nabiał.wiem,że woła mleko,ale to naprawdę pogarsza sprawę.
Jak zrobiła 4 kupki dziś to już jest lepiej.Wg definicji biegunka to powyżej 5 kupek dziennie:dry:
Trzymajcie się.
Buziaki dla wszystkich.Pa.

Do góry