reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja juz po drugim obiadku i chumorek lepszy, bo M wrocil z pracy z wielkim bukietem róż dla mnie....:-):-):-):-)
Aniu wiem, ze juz nie masz sił ale bądź dzielna, moze rzeczywiscie do szpitala trzeba jechac na kroplówke, zeby mała sie nie odwodniła..

allaa fajnie masz....i kwiatki i obiadek.....ja zrobilam sobie wlasnie znowu herbatke z mlekiem i kanapki z serkiem topionym.....normalnie mam dzis glodomorowy dzien....normalnie co zjem to mnie ssie....wrrrr

witam

a ja wlasnie niedawno wrocilam ...bylam z kolezanka na spotkaniu wypilysmy piwko i pogadalysmy jaka stare dobre znajome (dodam ze kolezanka jest o 20 lat starsza)

agus jedz kochana chociaz w ciazy mozna...

cześć dziewczyny
a ja gdzie? oczywiście w pracy ale jakoś już najważniejsze rzeczy zrobiłam i mam chwilę na lenistwo.....
Agusia to jedz na zdrowie!!!!!!! tak jak mówi Marzenka..... odchudzanie później:-D

idę się przejść
zajrzę później

reklama
Hej,Pixela,biedna Wiki.Wiesz moje dziecko miało sraczkę (10 kup dziennie) przez...1,5 roku:szok: Wiązało się to z podejrzeniami o poważne choroby i takie tam.Sama nie wiem jak to przeżyliśmy.W każdym bądź razie wiem,co to sraka.Nie raz było 1 dzień lepiej,a potem znowu,normalnie zagladałam w pieluchę i depresję wpadałam:zawstydzona/y:
Enterolu,czy laktoralu czy coś podobnego możesz dać więcej niz zalecają,nawet kilka saszetek,nie zaszkodzą.Ja to rozrabiałam kilka saszetek na raz i dolewałam do picia (bo i tak część na ściankach zostawala dlatego więcej) i tak do każdego picia.I ryż.Może sinlac.Gotowaną marchewkę.Najgorzej,ze dziecko nie koniecznie chce takie rzeczy przecież.Możesz sprobować dać jej też gorzką czekoladę.
dobrze,ze skonsulotowałas z lekarzem.Ale z doświadczenia wiem,że po za kroplówką nawadniajacą,to nic takiemu małemu dziecku nie dadzą.Także oby piła w domu i czekać.:baffled:
A i odpuść nabiał.wiem,że woła mleko,ale to naprawdę pogarsza sprawę.
Jak zrobiła 4 kupki dziś to już jest lepiej.Wg definicji biegunka to powyżej 5 kupek dziennie:dry:
Trzymajcie się.
Buziaki dla wszystkich.Pa.

Do góry