reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Alla, wiem co to znaczy ta nerwówka, ale miejmy najdzieję, że wszystko będzie dobrze. Nasze nerwy i tak nic nie dadzą, chociaż czasami trudno nad nimi zapanować.

Kasiek, u mnie chyba dobrze, przeziębienie przechodzi. Jeszcze trochę głos mam zachrypnięty, ale czuję się dobrze i już dzisiaj oprócz rutinoscorbinu to ani kropli ani tantum verde nie biorę.

Oderbałam dzisiaj wyniki moczu i krwi i chyba są ok. Trochę mam podwyższone tak jak ostatnio neutrofile i leukocyty i ciut za mało eozofili (cokolwiek to oznacza).

Aga ja jestem na wiecznej diecie,rzuciłam palenie 2 lata temu i walczę z nadwagą, w zwiazku z czym zywię sie chrupkim pieczywem ilosci 4 sztuki z serem zoltym bez masła takie suche jedzenie na sniadanie i normalnie jestem głodna:-)

Witam się z Wami dziewczynki.

Allaa czekamy do piątku i Waszej wizyty u ginka. Napewno wszystko będzie dobrze!! A czemuż to ma być inaczej??? Dziękuje raz jeszcze za gratulacje.

Also Alu dobrze że to choróbsko już odpuszcza. Najważniejsze że najgorsze już za Wami. A powiedz czujesz już jakies ruchy dzieciątka?? 22 wizyta.. więc czekamy i do niej!

Kasiek(Kasiu) Tak wiadomość na GG doszła. Dziękuje bardzo.. miło jest gdy..:-D:tak: Ty wiesz co. Miło że mogę liczyć na Ciebie. Cieszę się.. a co do moich objawów.. to też bardzoo marne. Bardziej od dwóch dni zachciewajki a poza tym prawie zero jakichkolwiek objawów. A ja sie cieszę że mnie nie męcza. Nie analizuje czy to dobrze czy źle. Mówię sobie ze każda ciaza jest inna. I TYLE. Co ma być to będzie i pewnych rzeczy nie przeskoczę.Buźka dla Ciebie i dla Igorka.

Pixelka cieszę się że z Wiką juz lepiej. Że dziecko już nie męczy się tak. Wkońcu widać to światełko...niech tak dalej będzie.

Agula Irl widzę że Ty własnie tak jak ja.. prawie zero jakichkolwiek objawów. Tylko od dwóch dni jakiś wzomożny apetyt i zachciwki..
W środę... czekamy na same dobre wieści.

Enka czyżbyście wczoraj cosik majsrtowali? :-D

Andzi kochana dziękuje a Ty wiesz za co... troszkę mi lepiej. Miło było :tak:

Buziaczki dla wszystkich nie wyminionych dziewczynek.

Nie mam teraz zbytnio czasu. Musze wkońcu coś w domku zrobić :szok:

Witam:-)

Syla, Niusi@, piękne te Wasze aniołki!!!!

Ja dzisiaj w końcu ustroiłam okna w lampki, do tego postawiłam małą choinkę w korytarzu i coraz piękniej robi się w domciu, echhh, już nie mogę doczekać się świat w przyszłym roku, wtedy maleństwo zacznie czuć ich prawdziwą magię....:-).

A tak wogóle to ja mam dzisiaj lenia, ugotowałam grochówkę na obiad, bo na dworzu tak strasznie zimno, a taka zupka to przynajmniej rozgrzewa:-)

W środę idę do diabetologa, ale myślę, że pani doktor będzie zadowolona, bo wyniki po posiłkach mam dobre:-)

Alla, ja też w piątek mam wizytę u ginka :Uśmiech:

Ostatnia edycja:
cokolwiek gotujecie mi sie i tak ani gotowac ani jeśc nie chce..co to za ciąza....jestem chuda, brzuszka nie widać i tyle :-(..bida z nedzą, jak powiem w pracy za tydzień, że jestem w 14tc to mnie wyśmieja .....

reklama
Aguś, nie wszystko, bo po glukozie napewno mam podwyższone wynki...Ale dieta jak narazie wystarcza i nie jest wcale aż tak źle, poprostu jadam mniejsze porcje, tyle, że częściej, a słodycze wogóle mnie nie ciągną...żal mi tylko owoców, których zjadałam masę:-:)-)

Do góry