reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
edytko kiedy nastepna wizyta?ale mnie dzisiaj ucieszyla wiadomosc od CIebie ...a ja wczoraj mialam glupie pytanie...jak staranka hehe
agnieszko jeszcze troszke i My bedziemy cieszyc sie 2 kreseczkami na tescie zobaczysz ...zostalysmy chyba na samym koncu ale co tam

a moj slodziak niezly kloc prawie 9 kg a taki tyci sie urodzil

moja mama sie smieje bo mowie ze znowu mam @ hehe jak u niej jestem ...a ona ze mam przyjechac bez niej wkoncu Kocham ja cudowna kobieta

ze starych wyjadaczek to jeszcze jest kilka dziewczynek.. Sylwia, Alutka... dziewczynkom którym się i tym razem nie powiodło :-( Mała Agula, Pati, Szafirek-Kasia.. wiec nie jesteście same kochane.

Tak pewnie na pólnocy Aguś jakieś spięcie było i stąd muli.

Marzenko pytałaś o staranka a póki co zakaz seksu :zawstydzona/y: od poczatku do odwołania...przez zagrożoną ciążę. Nie wiem jak to wytrzymam. Ale będę dzielna :zawstydzona/y::tak:;-) Następna wizyta 21.12 w niedziele znów późno w nocy.

Heh.....to juz Duzy Bąbel......oby tak dalej........
Bo moja Gosia ma 16kg.......hihi.....
Edziu...ja mam nadzieje ze wszystkie dziewczynki doczekają się Maleństw.....

A ja bede chyba zmykała pomału............

Nio i jeszcze Alicja1985 ale nie wiem co u niej... bo milczy.. na BB.

Ale co poniektóre to na własną prośbę jeszcze nie mają dwóch kreseczek :-p
Mi też na ostatni dzownek się udało ;-) w czołówce nie byłam :-p

Marzenko niech ta wredna @ Ci odpuści.. w nowym roku niech nie przyjdzie. Ale jak pisałaś styczeń był szcześliwy.. wiec i moze teraz też taki będzie.

reklama
Aaaa Kasik zapraszamy do rozmowy. Choć ja zaraz zmykam do łózka czekam tylko na Wiesia.Rano trza wstać a mi sen teraz bardzoooo wskazany.

Aguś pewnie że się doczekacie takjak dzisiaj pisałam.. jedne z nas wcześniej inne troszkę później ale napewo każda z nas po kolei.

Karolka i jak tam!! Daj znać co i jak u Ciebie!

Do góry