reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
"gorączka" powiadasz......?gorączke to ja bede miała od płaczu niedługo......wiecie własciwie to jestem zła na cały świat.....na te okropne dołki,które nie chca mi odpuscic.......buuuuu.....i płacze z bezsilności......co ja tkiego "złego" zrobiłam....co My Wszystkie zrobiłysmy,ze tak nas ten los doswiadcza.....ehhh....szkoda słów.....ale dobra juz nie smuce.....

Z lekarzami tak Ola niestety juz jest...długa droga aby znależc Tego odpowiedniego.......

Slodziutka robilam wymaz bo ja juz od zmysłów odchodzę co mi jest w tym pecherzu!!! posiew z moczu mam ok. Moze jakas bakteria jest tam ? Acha i jesli moge spytac to czy dowiedziałaś się jaka była przyczyna Twoich poronień?

Olcia wiem. Mój na 100 opini tylko ma z dwie złe... i prawie tylko dlatego że cieżko się dostać i to jest powód by być złym :baffled:

A musisz udać się na wizytę i spróbować metodą prób i błedów. Dla mnie może być On świetnym specjalistą dla Ciebie "dupkiem" każda z nas w lekarzu szuka czegoś innego. WIęc stąd tyle różnych opini. Ja też przerabiałam wielu w swoim życiu. Ale wkońcu się udało.

Aguś smęc ile wlezie po to jesteśmy tutaj i Ty dobrze o tym wiesz. Sama nie wiem jaki jest w tym nieszczęsciu naszym Boski plan.. tłumaczę sobie . ... że dzidzia byłaby chora. Tak mi jest najprościej...uffff:-(

Tak to prawda.....mam Swój Cud...........i bardzo To doceniam....choć nie latwo mi To przyszło....
Powinnam byc "szczęśliwa",ze Bóg ocalił Ja i teraz moge "cieszyc" sie moja Córcia......ale....
Wiem Edziu....wiem....to dobre tłumaczenie....bo jak inaczej TO wyjasnic.....

reklama
Do góry