reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wtam w ten sloneczny i mrozny dzionek. Ja juz po pracy ogolnie dzisiaj nie przepracowywalam sie jesli o pracy w ogole mozna by tu mowic bo na sniadaniu mialam 3 osoby...................

A Karolcia mam nadzieje, że następny test to będą II Trzymam kciuki
Pixellko dobrze, że z małą już lepiej mam nadzieje, że do jutra wyzdrowieje co i Ty sobie odpoczniesz i nie bedziesz sie denerwować..........

Edytko, BARDZO, BARDZO się cieszę.Co więcej mogę dodać? Możesz liczyć na śpioszki po moim miesięczniaku..:tak:

Karola, koniecznie zrób test. Moje własnie tak wykryły ciążę, więcej niż po 5 minutach.

Kochane dziewczynki, jestem tak przeziębiona,że padam na "dziub". U Mnie to zaraz atakowane są zatoki, taki urok. Oby maluszkowi nie zaszkodziło.
Najzdrowiej jest nie mysleć o ciąży, strasznie się tym nakręcam.

Miłego dnia Wam zyczę.
Aguś AJ, Szafirku..;-)

EDYTKO, KOCHANIE MOJE , WIELKIE WIELKIE GRATULACJE!!!!!:-):-):-):-)

guska pewnie że jestem w pełni szczęśliwa ale i pełna obaw - jak każda z nas.
Ale przyjmuję do wiadomości że mimo że ciąża jest zagrożona to i TAK musi byc dobrze i będzie. Nie biorę innej opcji pod uwagę.
I tak trzymaj, ale jestem szczęsliwa:-)

A my z Adriankiem sprzątamy od rana, chyba moja energia się jemu udzieliła, bo cały czas mnie kopie, jakby chciał powiedzieć, nie siedź tyle, tylko sprzątaj:-D hahaha, ale ja muszę odpocząć:-D No ale zostało nam tylko odkurzenie i umycie podłóg, więc nie jest źle, a pozatym pieknie pachnie w mieszkanku czystością:-)
A ja Wam życzę słońca w sercach(bo na dworzu mgliście i okropnie)

Selenko a Ty jak się czujesz????????????? Ja dzisiaj jestem w wyjątkowo dobrym humorku, ale tylko chwilowo pewnie bo M znow wraca w nocy bo do restauracji dzisiaj poszedl zarabiac na dzidzie hi hi hi

Dziewczynki w końcu ten wątek spełnia swoją funkcję"CIĄZA PO PORONIENIU" Już jest nas tyle, ze napewno inne też sie od nas zarażą i niedługo będą chodziły z brzuszkami :-)

Właśnie też tak myślałam baaaaaaaaaaaaaardzo nas tu dużo z brzuszkami i wiem, że będzie jeszcze więcej Wszystko w swoim czasie jak to mowia ...........

reklama
oj kochaniutkie zarażajcie...... mam nadzieję że fluidki ciążowe przetrwają pół roku..... niestety wcześniej się nie zdecyduję ale cały czas będę śledzić wasze ciążowe suwaczki.....
Ale Mircia masz fajnie że ciebie ktoś kopie bo mnie nie ma kto pogonić do sprzątania.... mam tylko umyte okna i zmienione firanki..... ale zawsze to coś.....

Do góry