reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziewczyneczki ja sie nie przejmuje tym jakie sa objawy:) kazda ciaza jest inna przeciez i niekoniecznie czegos brak to oznaka ze cos nie tak:) co ma byc to bedzie:) mi nie beda w stanie raczej pomoc:) bo nie wiadomo dlaczego te ciaze obumieraly ....wiec moze aspiryna pomoze a moze nie i zakonczy sie tak jak poprzednie ciaze i totez musze wziac pod uwage niestety

oj Agun ,wiemy jakie sa realia ,ale my wierzymy i trzymamy wielkie kciukasy za fasolinki:-)(wiesz jestes moją wiara więc wierze ze bedzie o.k )

reklama
doskonale Cie rozumiem,bo ja sama boję sie zajsc w druga ciąże,wiadomo ten strach juz zawsze w nas pozostanie iestety:-(

Do góry