reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wróbelku.. odpoczywać-odpoczywam tylko wtedy gdy mam czas. Ale ogólnie chcę być w ruchu by nie zgnuśnieć. Na ile mi ciąża pozwoli. Mam zgodę od lekarza na to by jeździć do pracy (ale w pozycji leżacej i na boku i tylko mak 50km od domku w jedną stronę!) Powiedziałam że jak widzi przeciwskazania to będe w domku. Dzisiaj potwierdził że praca działa na moją korzyść. WIęc póki mogę.. chcę choć być między ludźmi....

reklama
A ja sie boje tego powrotu do domu 1000km w samochodzie z przerwami co 1,5-2h czy to moze zaszkodzic maleństwu?????????

Ostatnia edycja:
Słodziutka wielkie gratulacje!!!!!! :-) i buziaczki dla brzunia...

nie mam czasu pisać bo wika własnie znowu ...ech lecę bo mi domek zaśmierdnie...

karolka oby to było to!!!!!!!

O rany:szok: :szok::szok:Słodziutka,dobrze,że leżę bo bym padła,a to niebezpiecznie teraz:rofl2:
Jejku,jejku,jak się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam mocno kciuki:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Oszczędzaj się,wszystko inne jest nieważne.
Ja też się komukolwiek przyznałam jak serduszko było,więc wybaczam;-):-p

bo ja nie mam innej opcji powrotu na bilet lotniczy mnie nie stac, a nawet gdyby bylo mnie stac to mam tak potworny lek wysokosci i lek przestrzeni ze zadna sila mnie do samolotu by nie wepchnela

ech jakos to bedzie
Pixellko ja mam nadzieje ze mala dojdzie do siebie i to szybko!!!!!!!!!
Gabi a Ty dzisiaj już lepiej??????????

Pixelko, Gabi dziękuje. Wsparcie jak najbardziej i modlitwa są na miejscu. Jesteśmy z Wiesiem bardzoo szczęsliwi. Ale tego to Wam mówić nie musze.
Oszczędzam się. Nic w sumie nie robię. Tylko "to co chcę" tak bym to ujęła.

Ehhhh z tego wszystkiego Agatko... Ty wiesz skarbie. Dziękuje Ci za wszystko! Jesteś wielka:-) i jak nic owocnego weekendu Wam życze. Nie wychodźcie z łóżka.. chyba że po to by zmienić pozycję :rofl2::szok::-D:tak:;-)

Gabi własnie jak się czujesz lepiej już?

Pixela wybierasz się z mała do lekarza?

reklama
Do góry