reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kurcze Aga ale to naprawde nie moja wina, nie mogę nic dodać ani ikony ani zrobić odstepu, zzjada literu,, to stary komputer w pracy,, heheh ppomoc społeczna i biedna,,hehehe no trudnoo, inaczej nie mogłabym wogóle do was pisać, bo w domu brak kąpa nadal....SZAFIRKU,,, gratuluje @...................ciesze się że nawiedziła CIę,,,,Słodziutka,,ale remonciki,,,no fajnie fajnie,, czekam na fotki,,,,,, pewnie będzie ślicznie,,,,,,,,Aaga aJ,, buziaki,,,,Miglak,, no pięknie mknie suwaczek,,,,,,,Aga Ir. no to teraz już wierzysz,,heheh,,,, wiedziałam,że te wykrety nic nie dadzą...

Agi, Olcia wielkie buziaki,,,,,,,,Gabi niedenerwój się,,,,, sorki za enterki,,,hehehehMiruś ciezę się,że sama dietka wystarczy....Alla.... a ty jak się czujesz???Dilajla gdzie jestes???? jak si e czujesz????ALicja,,, wracaj........KAROLKA.....buziaki,,KATIA, kasik, Pyzunia, buziaki,,kurcze musze uciekać do domku,, nie zdażyłam wszystkie wymienić,, pzrepraszam,, jutro nadrobie,,ale o wszystkich pamiętam,, buziaczki,papappa

Po lewej na samej górze , na różowym pasku są "ustawienia", wejdź w nie. Później z kolumny wybierz "Edytuj Avatar". Możesz wtedy albo wybrac jeden z proponowanych albo ciut niżej jest mozliwość załadowania zdjęcia z własnego komputera. Tyle. Jakby coś to pisz.

Sorki ale musiałam uciec bo przywieżli dary ze szkoły dla biednych,,,,Aga gratuluje,,,,Cześc Oleńko,,, co tam u CIebie.......Kurcze Gabi mnie zabije za te entery...ale wiesz odkryłam dzisiaj,że to nie moja wina,, bojak piszę to sa,,,hehe a potem jak dodaje odpowiedz to wyskakuje całośc,,wrrrrrrrrrr,,,, coś w ustawieniach w kąpie....

ja tez cos z tymi enterami mam czasem

reklama
Do góry