reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczynki....Selenko....... kurcze wiem przez co przechodzisz mi tez ciągle ble,,,,,,, buuuuuu wcześniej tego nie znałam,,,,,, a dotego mam wrażenie ,że jak zaczełam ta luteine brać jest gorzej,,, chodze zmęczona, każdy tylko jakżle wygladam.... a mi naprawdę żle,, o 8 chodze spać i te mdłości tez mam wieczorem,, zreszta rano też,,,buuuuuuuuuuu i jestem nie dożycia,,,,,, ale rano dzielni ewstaje, małego do przedszkola odwoże,, jade do pracy 14 km,, a potem auto przed mostem i dreuje do pracy 20 min,,,potem popisze wywiady,, troche z wami,, troche w terenie,,,,,, i znów marsz przez most do auta i w domu,,,,i cos ogarnę, zjem i ide spac bbo mi ni edobrze,, nawet nie mam siły bawic się z małym, dobrze że sa jeszcze dziadki i tatuś,, hehehehe on przejoł pałeczkę i tez się cieszy tak jak Twój że jest mi ble,,, nawet za imie się wzioł,, jest taki pewny że teraz się uda,,, Tobie też,, tak czuje,,,,Karola kochanie,, Ty wiesz co chce Ci powiedzieć,,,,,, tule mocno........ ciesze się że mimo wszystko jestes z nami,,,Also,, nie przejmuj sie gadaniem,, każda Ciaz jest inna i jak nie masz ochoty chodzic do pracy,jestes zmęczona to nie idz... ja z Igorem mogłam góry przenosić,, ateraz,, także rób to co uwarzasz za słuszne,, chcesz spać śpij,, i miej wszystko w nosie,,, najważniejsze że mąż jest po twojej stronie...Wróbelku ni edenerwój się,,,, i nie patrz tak bardzo na objawy...WIesz ja z Igorem.... wogóle nie miałam objawów prócz apetytu, zero bólu piersi, wymiotów mdłości,, dopiero jak zobaczyłam i poczułam to wiedziałm,, a ostatnio objawy były i si enie udało,, także głowa do góry nie martw sie,, niedługo zrobisz usg i sie sama przekonasz........ tzrymam kciuki,,,,,

reklama
Selenka, też słyszałam o herbatce imbirowej, ja miałam zieloną herbatę z imbirem, ale potem i od niej mi było bleee. Pomagały mi też migdały.

jestem:):):)
ciaza lekarsko potwierdzona:):):)
wzial mi 4 ampulki krwi i poklul 2 rece bo ja nie mam zyl na wierzchu\ hehheh.....mocz do badania tez oddalam....wypisalam dokumenty i tyle....
pozniej lekarz zadzwonil ze dzwonil do kliniki wczesnej ciazy i bedzie wysylal tam moje papiery i oni beda mna sie opiekowac::) tak wiec teraz pozostaje czekac na wezwanie do szpitala....cos tak czuje ze przed swietami jeszcze mnie wezwa:) mam nadzieje:)
tak wiec mam pilnowac zeby regularnie brac kwas foliowy i aspiryne:0 to teraz najwazniejsze:) i wierzyc ze tym razem sie uda:):):)

reklama
Mi ta herbatka nie pomogła, nadal mi blee... ściągnęłam wyniki ze strony Diagnostyki. Morfologia w normie. Mocz czyba tez. Glukoza 83, tez w normie. Ale to lekarz oceni. Jeszcze czekam na TSH i ft4 bo w sumie to mnie najbardziej interesuje.
Zrobiłam zapiekankę, te jednogarnkowe potrawy najlepiej mi wychodzą. Nie trzeba ich aż tyle wąchać. Wróbelku, aby móc ogladać wyniki wystarczy wyrobić sobie karte w Diagnostyce. Nic to takiego, a jaka wygoda! Fakt,że muszę i tak po nie pojechać , bo drukowane z internetu nie są dokumentem dla lekarza, ale to już w dowolnym czasie podjadę.

Aga Irl, bardzo sie cieszę. Super.

Do góry