reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześc....Dziwczynki......!!!!!
Wpadam sie przywitać......i powiedzieć,że zyję!
Karolka.....bardzo mocno Cię tulę,przyjmij wyrazy współczucia....
Selenko....Ty wiesz co kochana!
Mireczko....nie szalej tak bardzo!
Edi...samej przyjemności z remontu zyczę no i duzo sił....
Carri.....fajnie ,ze dałaś "znać".......pozdrawiam....
CYNICZNA....HALLO!!!!!!
Mała....nadal cierpliwie czekam na wieści......
Kasiek.....;-).....
Syluś....trzymam kciuki aby tym razem "pęcherzyki"okazały sie "owocne"....
Also,Gabi,Guska,Selenka,Kasiek,Mordoklejko,Miruś,Dilajla,Wróbelek,
Ona,Anesto,Jezyk,Pixelka,Miglak,Aga Ir....i wszystkie "brzuchatki"...proszę pogłaskać Maluszki..
Ola,Agi,Beti,Pyzunia,Szafirek,Niusia,Kinguś,Katrin,Katja,....i wszystkie niewymienione cieplutko pozdrawiam.

Dziękuję wszystkim które wysłały zyczonka na n-k.....

Ostatnia edycja:
Aga Irl, oficjalnie gratuluję fasolki:-)

Aga aj ja nie szaleję, jak już coś robię to powolutku i z przerwami, mimo, że energii mam więcej niż przed ciążą, nie wiem ską ja ją biorę:-) A po drugie dwa dni była u mnie moja mama i pomyła mi okna i powiesiła firanki, powoli do świąt będzie ładnie w moim kochanym domku:-)

Aguś napewno będzie...ja nie wiem, ale ten czas jakoś dziwnie szybko leci, mimo, ze u mnie to od wizyty u lekarza, do następnej wizyty u lekarza, hehehe wczoraj byłam u lekarza, dzisiaj na badaniach, w środę znowu do lekarza, a potem w piątek... i tak bez przerwy:-D

Selenko jestem z Lodzi:-) przepraszam ze tak piszę ,ale moja klawiaturka sie troche buntuje i nie wszystko w niej dziala:-)

reklama
spalam chwilke i przysnil mi sie dzidzius to byl slodki piekny synus moj Igorek byl grzeczny bardzo........ może dzidzia wiedziala, ze sie denerwowalam i daLA mi znac, ze jest wszystkook
zadzwonilam do mamy i plakalam bo wiem ze juz tak blisko do mojego powrotu, a jednak tak daleko.................. eh te hormony szaleja we mnie

Do góry