reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hmmmm a mnie jeszcze ble nie jest i moze mnie ominie hehheh
wczesniej w tamtych ciazach mialam takie specjalne herbatki dla kobiet w ciazy wlasnie na 1 trymestr zmniejszajace wymioty....i rzygalam jak mops po niej hehhehe....
przy moich normalnych ciazach to pomagalo mi wypicie 2-3 szklanek wody niegazowanej....zazwyczaj zwymiotowalam ja i potem mialam spokoj:)

reklama
Selenko to ciesze sie ze wyniki w normie:-) a mogłabyś mi podpowiedziec jak sie wkleja zdjęcie w nasze profile ????????bo cos mi nie wychodzi:-)

Aguś no to oficjalne i szczere gratulacje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Teraz to juz tylko ta licencja do zaliczenia ci została i sie wszystko poukłada....

( na obiadek miałam rybę w ziołach i ziemniaczane talarki) mniam mniam:-)

Sorki ale musiałam uciec bo przywieżli dary ze szkoły dla biednych,,,,Aga gratuluje,,,,Cześc Oleńko,,, co tam u CIebie.......Kurcze Gabi mnie zabije za te entery...ale wiesz odkryłam dzisiaj,że to nie moja wina,, bojak piszę to sa,,,hehe a potem jak dodaje odpowiedz to wyskakuje całośc,,wrrrrrrrrrr,,,, coś w ustawieniach w kąpie....

reklama
Do góry