reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
also już dawno zauwazyłam nić podobieństw między nami. Mam nadzieję, że niedługo mi to minie w sposób naturalny,nie oznaczający żadnych przykrych sktutków takich jak obumarcie ciązy. Boję sie nadal, ale jestem dobrej myśli, co innego mi pozostaje jak nie wiara? Wszystko inne już zrobiłam. Wczoraj pod prysznicem na sama myśl o paście do zębów zebrało mi się na mdłości, wołam męża a on mi z miską leci, Ja tu ryczę z bezsilności a on się cieszy. Tak Mnie tym rozbawił,że płakałam i smiałam sie jednocześnie. Nie wiem co bym zrobiła gdyby nie cierpliwośc męża i córki.
Kupiłam dziś herbatkę imbirową, czytałam ,że może pomóc na mdłości. Dopadaja Mnie wieczorem. Rano mam względny spokój.
Obym nie wypowiedziała tego w złą godzinę..

Ola mi na wywołanie lekarz dawał zawsze Luteinę przez 10 dni i 3 dni po odstawieniu dostawałam @.........

Wróbelku zobaczysz musi być ok..... zreszta jak mówisz piersi bolą i zmęczenie jest więc pewnie jest wszystko dobrze.....

Selenko jeszcze troszkę... myślę że jeszcze ze 2 tygodnie i zaczniesz czuć się lepiej.....

chyba trzeba zrobić obiad.....
nie będę wam pisała co gotuję bo jeszcze wywołam jakieś bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...:szok:

do później

Ola15 kazdy organizm jest inny trzeba czekac,słyszałam ze luteina tez jest dobra na wywolanie @,no cóz to trzymam kciuki żeby jak najszybciej sie pojawila ta @,trzymaj sie:-)

Selenko ja czytalam,ze imbir pomagala azjatyckim marynarza na chorobe morska wiec moze i na ciążowe wymioty bedzie to dzialac

reklama
Wróbelek nie przejmuj się bo napewno wszystko jest okey,zwłaszcza że piersi bolą,mnie przed poronieniem przestały bolec a ja tego nie zauważyłam,myslałam że tak ma byc.A z tymi objawami to tak jest raz się nasilają potem słabną i tak w kółko.
Nie martw się będzie dobrze.:tak:

Do góry