reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Katja ja leżałam w szpitalu to dziewczyna miała te wyniki po ok 1,5 tyg
Jejku to nie wiem jak to mozliwe moze jakis lekarz zalecil na cito...bo tak normalnie szary czlowiek to nie ma szans na to zeby cos wczesniej bylo..:-(ja dzisiaj dzwonilam bo mialam nadzieje ze chociaz mi powiedza wynik z pierwszej hodowli komórek... ale gdzie tam podobno jeszcze nic nie ma:-(

Katja pewnie,że na cito bo przecież to takie badanie ,że nie powinno sie czekać długo.Przyciśnij ich tam,moze bedzie wczesniej!
a płaciłaś za to badanie?

jestem na chwilke...
pouczylam sie troche,sprzatnelam,zrobilam obiad-dzis nogi z kurczaka w miodzie i sezamie,frytki i groszek konserwowy w smietanie(zamowienie dzieci)...a i bylam na zakupach i kupila 2 piekne kapusty na golabki(nareszcie) i wyszlo mi 45 sztuk:):):)...druga pralka prania sie pierze a ja siadlam w koncu na chwilke ...

jejku tyle fasolek
Ale fajnie
Aga i ty też:-):-):-) a pamiętam jak pisałaś że już nie bedziesz się starać:tak::tak::tak::tak::tak:
Kurcze ale fajnie
Ja też już chce być w ciąży :-):-):-) ale musze najpierw badania zrobić i pewnie znowu mnie czekają leki

A młoda rośnie rośnie i jest taka pocieszna:-):-):-) , własnie się wybieramy na szczepienie:tak:
Gabi, pomyśl jaki będziesz miała słodki prezent po tym leżeniu:-):-):-) a wiesz już czy chłopak czy dziewczyna???
musze spadać
pa pa

Agus prawdziwa Matka Polka z Ciebie.Jak Ty dajesz rade wszystko ogarnac???Ja tylko posprzatałam w jednym pokoju, zmyłam naczynia i przygotowałam obiad i juz nie mam siły....Ale gołąbki bym sobie zjadła mniam, mniam

no za mna allaa tez chodzily te golabki,....a jak dzis zobaczylam te kapuche to normalnie oczy mi sie zaswiecily hehehhe....juz 2 wciagnelam heheh pyyychota.....
ja sama sie czasem zastanawiam jak ja daje rade:):):) moj Andrzej to mowi ze ja nie umiem na dupie usiedziec bo zawsze se jakas robote wynajde.....a jak odbiore dziewczyny to musze wziac sie jeszcze za prasowanie bo jakies 2 godzinki mnie czekaja a pranie juz sie z kosza sypie...a tu nastepne bedzie schnac.....a w piatek do pracy do sprzatania i do okulisty z najmlodsza na kontrole.....wiec troche zajety ten tydzien mam jakos

reklama
Do góry