reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolka, strasznie mi przykro, nawet nie wiesz jak bardzo. Przytulam Cię mocno, nie wiem co jeszcze mogę w takiej sytuacji powiedzieć, ale wiedz, że myślę o Tobie.

Katja, ja jeszcze nie wiem czy to chłopiec czy dziewczynka. Może w przyszłym tygodniu się dowiem. Co do ruchów to w zeszłym tygodniu wydawało mi się, że je czuję wyraźnie, a teraz coś nie bardzo, tzn. coś tam czasami czuję, ale już sama nie wiem czy to to. Ach staram się o tym nie myśleć i nie stresować, większość osób czuje ok. 20 tygodnia, więc sama już nie wiem. Daj znać jak będziesz miała wyniki amniopunkcji i mam nadzieję, że będą dobre. Gratuluję dziewczynki :).

reklama
Dzięki za słowa otuchy.Wiem,że muszę życ dalej,wiem też że tato jest z nami,kiedy odchodził powiedziałam mamie:wiesz co mnie tylko cieszy?że on pierwszy przytuli wnuka którego nie zobaczyliśmy.

Słodziutka a ja ci zazdroszczę tego remontu,ja mam ściany niemalowane już od 6 lat i jakoś to mojego M nie rusza,pomalował tylko kuchnię i przedpokój bo musiał po wypaleniu jedzenia dla psa.:-)

Karola bardzo mi przykro kochana... przytulam....a slowa Ttwojego taty byly niesamowite az lzy stanely mi w oczach...

Karolka tulę mocno, bardzo mi przykro......

Katja ja tez scizuje, ze mi brzuszek wolno rośnie, a ruchów rowniez nie czuje. Musimy uzbroic sie w cierpliwosc i poczekac do 20 tyg, tak jak pisze Also.....

Karolka tulę mocno, bardzo mi przykro......

Katja ja tez scizuje, ze mi brzuszek wolno rośnie, a ruchów rowniez nie czuje. Musimy uzbroic sie w cierpliwosc i poczekac do 20 tyg, tak jak pisze Also.....
No niestety tylko cierpliwe czekanie nam pozostaje... ale allaa czy Ty tez kochana jak lezysz na wznak czyjesz sie jak deseczka mnie to najbardziej martwi..???w koncu zaczelam 18 tydz a tu taki malusi brzunio:-:)szok:

karolka - tak mi przykro...

also, gabi, katja, alla-ale te wasze suwaczki pomykaja do przodu...normalnie jeszcze nie dawno 8 tyg na nich widziałam....

dziewczyny-ruchami maluchów sie nie stresujcie-ja przed pierwsze 3 tyg myslałam ze to gazy:-pz resztą gabi jako doświadczona cieżarówka-i nie tylko ona-na pewno powie wam ze nawet dopiero w 22 tyg mozna cos poczuc....ja cos niecos podejrzewałam od 19 tyg ,ale tak na 100% to dopiero pod koniec 21 byłam pewna ze to intruz:-D

uciekam do garów bo mi sie kurczaczek do tortilli spali..

buziaki

katja, się nie martw, niektóre dziewczyny tak właśnie maja......a pewnego dnia wyskoczy Ci taka duża piłeczka:tak::tak::tak::tak:
pozdrawiam wszystkie dziewczynki, nie mam czasu niestety często tu zagladać ale kibicuję zafasolkowanym i tym które będą już niedługo też;-);-);-)
Gabi Ale Mama pamiętać będzie zawsze, buziaki....moja kruszynka skończyłaby roczek w styczniu więc też już niedługo:crazy: Zawsze będę o niej pamiętać.

reklama
Do góry