reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jestem :-)

Karola, strasznie mi przykro, trzymaj się kochanie....

Ja wróciłam od diabetologa i nie jest najgorzej, narazie tylko dieta, a jutro idę powtórzyć badania, w przyszłą środę dowiem się więcej co z tą moja cukrzycą, narazie jak badałam dzisiaj cukier to miałam w normie:-) ale zaraz będę miała obiad i wtedy po godzinie znowu badanie i okaże się jak mi schodzi... mam nadzieję, że nie będzie najgorzej:tak:

reklama
Katja, ja jak leze na plecach rano to nie mam wogle brzucha, wieczorem po całym dniu jedzenia jest troche wiekszy. Codziennie pytam sie mojego M czy juz cos wiecej widac, a on mi codziennie mowi ze tak, chociaz ja tego nie widze. Ja wogle jestem szczupła, bo przy wzroscie 176 przed ciazą ważyłam 56 kg, mimo ze jadłam tonami. Jak siedze to mam mała piłeczkę ale jak leze to nie bardzo.
Uciekam sprzatac.

O Mirka,zaczęłaś dzisiaj trzeci trymestr:szok::-)
Ja to sfiksuję do tego czasu:zawstydzona/y:
Gabi ja wlasnie zauwazylam jeden z Twoich suwaczków ze jeszcze 100 dni i przestaniesz lezec plackiem i sie poprostu przerazilam strasznie ci wspólczuje kochana wiem ze to przeciez dla dzidziusia ale ja jak milam lezec tydzien po amniopunkcji to myslalam ze zwariuje a Ty bidulo...ale pewnie Ci sie szyjka skraca?i dlatego musisz lezec...

alla no to ja tez tak mam jak Ty ze wieczorem jeszcze jako tako ale rano to bardzo mini wydanie a tez jestem wysoka mam 170 cm tylko nie jestem niestety taka chudzinka jak Ty bo waze teraz 70 kg a przed ciaza 67-68 wiec mialam troche sadelka...tu i tam:-)

Katja,no ta szyjka okropna:wściekła/y: Leżę od początku listopada.
Ale w pierwszej ciąży też leżałam,krócej bo w sumie 3,5 miesiąca.Da się przeżyć:baffled:
A czemu miałaś amniopunkcję,bo nie doczytałam jeszcze.

Katja,no ta szyjka okropna:wściekła/y: Leżę od początku listopada.
Ale w pierwszej ciąży też leżałam,krócej bo w sumie 3,5 miesiąca.Da się przeżyć:baffled:
A czemu miałaś amniopunkcję,bo nie doczytałam jeszcze.

Poprzednie dzieciotko stracilam w 22 tyg ze wzgledu na duza wade cewy nerwowej co spowodowalo mnóstwo wad i smierc dziecka i niestety jet to wada która jest wskazaniem do przeprowadzenia badania amnio a jeszcze wczesniej bylo puste jajo wiec tez cos z rozwojem bylo nie tak:-(no i sie zdecydowalam... strasznie sie boje a to czekanie na wyniki jest poprostu okropne...na zachodzie maja wyiki po kilku dniach a u nas trzeba czekac az miesiac:-(
Trzymajcie kciuki...

reklama
Katia, Alla, ja też mam rano mniejszy brzuch niż wieczorem. A największy to mam w weekendy, bo wtedy jakoś chyba więcej się objadam.

Katia, to fakt, u nas na te wszystkie wyniki to się czeka nie wiadomo jak długo. Tylko człowiek się niepotrzebnie stresuje czasami.

Mirka, cieszę się, że nie jest źle.

Do góry