reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nic się nie dzieje Olcia.
Zaczekaj spokojnie do pierwszej @ a najlepiej robić badania hormonów jeśli dobrze pamiętam w 2-3 dniu cyklu! Więc problem będziesz mieć z głowy jak przyjdzie @.

Pyzuniagaj dziękuje!!!!!!!!

Zmykam na to śniadanie!

Tak,kazał mi zrobić w pierwszej fazie 5-7 dzień i w drugiej 18-22 a do tego badania wykluczające zespół antyfosfolipidowy
co do remontu to rok temu robiłam gruntowny na naszym obecnym mieszkaniu a teraz kupilismy mieszkanie w lesie :-) w stanie deweloperskim i od nowa to samo:)

Witajcie!
Edytko odpowiadając na pytania;-);-) zmywarke zamówilismy przez internet, bo w sklepach nigdzie nie było tego modelu co M wypatrzył, a jak była to z 400, 500 zł drozsza. W ciągu dwóch tyg. maja nam przywieźć. Wogle to M wybrał, bo ja chciałam zeby tylko zmywała, a on sprawdzał ilość programów, głośność, pakowność itp....
Puzzle układam i układam, bo maja 1000 elementów,a motywem jest podwodny świat wiec każdy klocek jest niebieski:tak:.
Musze dzisiaj ogarnąć mieszkanie, bo jutro przychodzą sąsiedzi z góry i będa nam malowac sufit (zalali nam jakis czas temu- chyba wam o tym pisałam). W związku z tym dzisiaj wyjeżdżam na dwa dni do rodziców, żeby nie wąchać farby.
Miłego dnia Wam zycze

Also biedactwo, niech te choroby juz od Ciebie pójda!!!!!!!Dziewczyny juz pisały, ze Maleństwo jest juz silne i nic mu nie grozi, łozysko teraz je chroni wiec bedzie wszystko dobrze.
Ja mam wizyte 19 i zaczynam juz sie stresowac...
Co sie dzieje z Mireczką????

HEJKA!!!!
Wpadlam sie tylko pochwalic ze udalo sie namowic m i jedziemy do Szklarskiej Poreby 23.12!!! Ale taki mialam dol od 2 dni ze nie moge sie odbic... Ciesze sie ale mam taki kamien na sercu..

wlasnie znalazlam umowe zakladalismy 1 .12 2006 na 2 lata wiec praktycznie umowa sie skonczyla i moze dlatego brak rachunku? a nastepna umowe podpisujemy 18 grudnia...

biore sie za porzadki bo straszny syfik jest bede Was podczytywac

enka gratuluje

Cześc dziewczyny.

Kasiek dziękuję za to co mi napisałaś.No i cieszę się,że zobaczyłaś swoją fasolkę i jest zdrowa.

Słodziutka dziękuję za ciepłe mysli.

Selenka śliczne zdjęcie,widzisz,wszystko będzie dobrze.

Aga Irl no to do nauki marsz:tak:

A co u mnie?ciężko i pusto.Przez 3 tygodnie walczyliśmy o naszego tatę ale z dnia na dzień on od nas odchodził a my bezradnie czekaliśmy i modliliśmy się,żeby Bóg uczynił cud.Niestety w piątek wieczorem odszedł.Wczoraj pożegnaliśmy go na cmentarzu.Nie ma godziny bym o nim nie myslała,w nocy nie mogę spac bo go widzę jak jeszcze był z nami i wiecie co?odszedł w dni kiedy ja miałam rodzic.Pusto się zrobiło wokoło i ból w sercu straszny.Wiem,trzeba dalej życ,taka jest kolej rzeczy,każdy z nas odejdzie.Bóg tak chciał.

Przepraszam,że wam smucę.Nawet nie myslałam o starankach,to nie było ważne,dzisiaj powinnam dostac @ ale jeszcze jej nie ma,ale pewnie przyjdzie,przez ten stres,strach,przeżycia spóżni się.

Dziewczyny myslami byłam z wami i ciekawiło mnie co u was.Z wami jest łatwiej.

reklama
Do góry