reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja też mam nadzieję że ten nadchodzący rok będzie lepszy..... w tym roku jedyne co dobre mnie spotkało to zmiana pracy..... wiem co czujesz....w 2005 roku straciłam dwie moje fasolki i w dodatku gdy zmieniłam pracę to wpakowałam się w zupełne bagno.... to był chyba najgorszy rok.... mimo że właśnie w listopadzie tego roku wzięliśmy ślub... wszystkie nieszczęścia jakoś przyćmiły ten fakt.....
ale kochamy się z każdym dniem coraz bardziej więc nawet nie myślimy o tej dacie....

reklama
witam !!!
Byłam dziś z wynikami u giki. Okazało się, że mam jakiegoś paskudnego paciorkowca i na dodatek grzybka :baffled: takiego nietypowego i teraz trza to wszystko wyleczyć.
I tu zaczyna się problem................
bo leczyć muszą się obie strony...................
a mój chłop nie chce:zawstydzona/y::-:)wściekła/y:....................i pogniewał się na mnie:-(...................i się teraz nie odzywa.:wściekła/y:..................a ja tak do końca nie wiem dlaczego :confused::confused::confused:
Nieszczęście go spotkało, bo trzeba brać antybiotyk przez tydzień:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Rety...... ratunku....... bo zwariuję z tym moim m!!!!!!!!!!!!!!
Teraz mam dwa wyjścia 1. nie będę się leczyć bo i po co:confused::angry:
2. wyleczą się ale wtedy nici z przytulanek aż do...................no właśnie do kiedy??????????????:crazy::crazy::crazy:

Doka kurcze nie odpuszczaj swojemu M... bez leczenia obojga nie ma to sensu!!!!!!!!
przez parę lat miałam problemy z grzybkami i nie da się wyleczyć tylko ciebie, chyba że zrezygnujecie z przytulanek:baffled:

Ja też Aguś dlatego tak ciągle zaglądam......

chyba zaczynam Wam zazdrościć facetów takich do przytulenia i pogadania.......

Może chce któraś??.........oddam faceta w dobre ręce............, nie najmłodszy, trochę używany ale w całkiem niezłym staniem :happy::happy::happy:

wiesz Doka jednego chyba mi wystarczy:szok:
mój ogólnie czasmi ma fochy ale jest zupełnie fajowskim facetem.... i napewno byłby świetnym ojcem.... wychowuje moją córcię jak swoją i czasami zastanawiam się jakim cudem nie mają wspólnych genów:tak::tak::tak::tak:

Doka, musicie koniecznie się obydwoje przeleczyć, bo inaczej to będzie wracać i to Ty przede wszystkim będziesz cierpieć, bo faceci nie przechodzą tego tak niesympatycznie jak kobiety. Mnie kiedyś jedna ginka leczyła z grzybków 2 lata!!! Co z tego, że robiła mi posiewy itp., żeby jak najlepiej dobrać leki skoro dawała je tylko mnie? A to uciążliwe jak cholera, miałam takie doły, że jak wracało cholerstwo to płakałam. Dopiero jak trafiłam do mojego obecnego lekarza to przepisał mi zwykłe tanie leki i dla M też i przeszło. Ja się pytałam skąd to cholerstwo się bierze, bo strasznie dbam o higienę, a on na to, że to nie jest kwestia higieny, grzyby ma każda kobieta, a w odpowiednich warunkach się uaktywniają, np. stres, przemęczenie, antybiotyki itp.

A mnie chyba katar bierze i mam kolejny powód do nerwów...

reklama
Witam wieczorkiem!
Szafirku badz dzielna, dobrze ze jestes zajeta-tak jest lepiej. Trzymaj sie. I fajnie ze te badanka tak szybko. A wiesz jakie beda robic?

Also na pewno bedzie ok. Zajmij sie przed wizyta zeby za duzo nie myslec!

Kasiekkm Dzieki za pozdro i to podwojne :-) i nawzajem

Slodziutka gdzies Ty nam sie znowu zgubila! :-) ;-) :-p

Syla28 moj 6 miesiecy na zwolnieniu i juz tez ma depresje a z $ niezbyt wesolo i czuje sie winny. A tydz. temu powiedzieli ze jeszcze 3miesiace :szok: tez juz mam dosc :sad:
Mi tez bardzo milo sie czyta zaleglosci. Smieje sie ze to jak jakis serial :-D
Buziaczki dla wszystkich!

Do góry